Tuesday, October 25, 2011

Mari Menambah Koleksi CD Yang Ada...


ari tu...ni citer sebelum aku bersalin lagi ni...masa dok ralik kat fb...terperasan kat sorang akak ni dok kencang tengah wat GB...so aku pun mau join..mau tambah koleksi CD yang ada kan...pastu aku main order jek...padahal bayar pun dak...riso gak aku...ingatkan order aku tu tak jalan...rupanya jalan cam biasa...mekasih kat akak lynn...jasamu dikenang kak...kalu takde akak, tak bertambah la koleksi CD dak iris ni tau...dan dari akak la saya banyak belajar sal CD ni...mekasih banyak2 sekali lagi...

dan ari jumaat lepas, kebetulan hubby tak keje LAGI...so aku suh la hubby p opis kak lynn kat NRE sana p amik CD yang dah sampai tu...kiranya CASH & CARRY la...ekseli aku order 4 keping CD jek tau...tapi dah rezeki IRIS...sebab kak lynn kasi 1 CD percuma sebagai adiah buat IRIS...mekasih kak lynn...terharu mak gini tau...

so nilah CD2 yang telah ditempah...beraneka warna dan rupa kan...sangat suka sangat suka...tak sabar nak pakaikan kat IRIS ni...skang dia kecik lagi...so tak berapa padan nak pakaikan CD lagi...tunggulah lagi sebulan dua ni....haihh...mak harus banyakkan sabar...hehehe...

dari pandangan hadapan...ni jenis aplique apa tah...aku pun kurang mahir bab jenis2 ni...yang aku tau asal menarik minat ni aku order jek...huhuhu....

ni pandangan dari belakang...ada gambar burung hantu, kura-kura dan ikan...agak comel disitu kan...

alhamdulillah telah selamat diSATUKAN bersama CD2 yang lain...
so jumlah CD yang terkumpul buat masa sekarang ada 27 kesemuanya...

eh btw aku ada 8 CD lain tuk dijual...nanti aku tunjuk jenis2nya...rege setiap satu RM18 untuk yang plain...dan RM20 tuk yang printed...

sekian terima kasih...

notadijariku: yey esok raya raya raya...CUTI CUTI CUTI...cehh...

15 comments

Tuesday, October 25, 2011 3:06:00 PM

izan..tq pd hg yg introduce sal cd kt aku.n dh selamat dh adik safiiy ammar kai cd jeans printed yg tomey tuh..ish cam nak order lagi la..tp kalau jd aku gitau len k..

Tuesday, October 25, 2011 3:08:00 PM

suka tgk cd yg comel2 tu..
banyak dah koleksi cikmot.

Tuesday, October 25, 2011 3:10:00 PM

@.:fyzz:.
ok, nanti kalu hang mau, bitau la...aku dapatkan tuk hang...hehehe...

@mamyharraz
alhamdulillah...beli sikit2...lama2 membukit la jawabnya...

Tuesday, October 25, 2011 3:13:00 PM

Aku jarang² pakaikan CD kat anak dara tu. Tahap kemalasan melampau nak membasuh...haihhhhh....

Tuesday, October 25, 2011 3:23:00 PM

comel2 la kak..

Tuesday, October 25, 2011 3:33:00 PM

cute la yg merah kura2 tu.naura pun pakaikan anak2 naura cd,dari anak yg 1st n 3rd pakai cd.

Tuesday, October 25, 2011 3:43:00 PM

amboi banyak kemain 27 kpg... lebih dari cukup utk stok 3 hari guna... ;p

Tuesday, October 25, 2011 3:45:00 PM

meriahnyerrr

Tuesday, October 25, 2011 4:02:00 PM

semangat cikmot memberangsangkan lagi semanagat saya ;)
nak tgk cd yg nak dijual tu
mana tau berkenan...
yang ade gmbr2 ikan, turtle tu rm29 kan?

Tuesday, October 25, 2011 4:30:00 PM

salam cikmot aka izan ye? sorry ler ganggu di petang2 hari dgn entry yg tak berkaitan ni hehe (harap tak di publish ^__^)....actually nk tny psl homestay kt putrajaya, sbbnye dpt cikmot punya blog ni drp kak syana, camne ek klu sy nk wat tempahan kt homesty ni? insyallh nk menginapnye dlm brp ari next week sbbnye de konvo kt PICC, nk cr tmp tdekat ngn putrajaya senang skit.....thanx, harap cikmot dpt mbantu ^_^, thanx
do email me lin_aman@yahoo.com

Tuesday, October 25, 2011 6:53:00 PM

YG BIRU TU XJUAL KE KAK?

Thursday, October 27, 2011 8:37:00 AM

waah meriahnye..murah pun murah..eina baru ada 2..cadang nk guna tuk new baby nnti..beli baru ni, mahal la jgk..herm..mgkn bleh beli dr awak lah..nnti roger awaklah.. ^_^

Thursday, October 27, 2011 10:05:00 AM

eh lawanya cd gambo owl ngn kura2 tu mana beli nak2..la comelnya

Thursday, October 27, 2011 10:46:00 AM

teringin lak nak pakaikan anak CD...ni rasa nak bersalin lagi ni..
agagagga

Thursday, October 27, 2011 10:58:00 AM

uishhh banyak tuu cd nyaa dik ..

Post a Comment