Tuesday, October 4, 2011

Pagi Yang Lemau Segala


selamat pagi semua...owhh, aku masih disini...nampaknya nak bercuti awal tinggal angan² jek ni...ke jadi jugak???entahlah...borang pun tak terisi...serba salah pun ada...huhuhu...pagi ni aku tak drive...tetiba jadi lemau dan perasaan malas menguasai diri...bukan tujuan nak ngada² tapi lebih kepada mengah + semput bila drive..semalam sib baik keadaan masih terkawal...adehh...sesak napas mak ni tau...

petang ni ada check up tuk 37 minggu...so leh ar kuar awal...dah suh pengganti aku dok tempat aku ari ni...jap lagi jam 11 bos ada meeting plak, tapi pagi ni dia masuk lewat...ada flight test kat subang...cam biasa, flying without wing...gitulah kerjaya sebagai seorang juruterbang...cehh...

pastu dah ada meeting tu, bos siap suh aku buat air tuk tetamu omputih yang nak datang tu...adehh, aku dah gabra dah...bab² buat air ni memang aku fail...takat nak minum sendiri ok kut...kalu tuk orang lain, memang fail...tak tau nak buat air apa...eh omputih minum ke teh tarik...tapi aku rasa buat black kopi jelah kan...gula asing...kopi lagi senang, celup² jek lam air panas...siap...pastu kena beli kuih muih plak...ni pun aku dah tak tau nak belikan kuih apa...alahaii...lemah tul kalu kena handle meeting gitu...selalu orang len yang buat...beli jelah kuih pe yang ada kan...

klah, masa tuk sarapan pagi...sebelum apa² yang bakal terjadi, baik aku isikan perut yang kosong dulu...hurmm...jumpa nanti...

10 comments

Tuesday, October 04, 2011 8:24:00 AM

hehe// slamat b'checkup izan...
lya pnah ada pgalaman kna buat air utk bos dulu.. skali manis neting..sbb lya pon mmg failed bab2 nuat air kt org..gabra... lg2 air kopi..lg x reti, sbb xleh rasa..

kalo buat utk sndiri ok lg

Tuesday, October 04, 2011 8:37:00 AM

kak, coti je la..

Tuesday, October 04, 2011 9:00:00 AM

sy sgt pndai buat milo!

Tuesday, October 04, 2011 9:04:00 AM

Pejam celik pejam celik...skg tgu masa due je kan?

Cptnya masa berlalu....

Tuesday, October 04, 2011 9:13:00 AM

kejap jer dah 37 mggu kan???
mggu dpn izan kena jaga2 la...
takut branak 38 mggu...
beg pakaian siap awal2 dlm kete tau...
mana tau awal drp yg dijangka...
ecehhhh... pesanan seorg kakak nih... hehhe...

Tuesday, October 04, 2011 9:19:00 AM

sis sekejap je masa berllau kan..
sis jaga diri tau, kalau x larat nak drive jgn drive
bahaya le..
sama la ngan anum buat air utk minum sendiri ok le, nak buat utk org lemah skit le

Tuesday, October 04, 2011 9:20:00 AM

@LYAfrina
MEKASIH...
tulah, kalu takat hok diri sendiri leh ar wat...kalu tuk orang lain...gigil rasa badan...

@mizzkechique
baiklah, akak cuti skang...lalala...

@Lelaki Ini
ek???buatkan tuk akak segelas...

@Fara
tulah tu...cepatnya masa berlalu...

@Zue AnnaLeeya
kak, beg segala seme tersedia...cuma lum kesempatan nak buh lam kete...huhuhu...

Tuesday, October 04, 2011 9:39:00 AM

uikk dah sarat benor tu tunggu time je tu kann..ade org lebih suka pi kije takut kang sakit sensorang kat umah naya je kan

Tuesday, October 04, 2011 9:56:00 AM

tak dak tea lady kat opis ko ke kak ??
aku tak penah lagi buat air.... utk laki aku pun die buat sendri ni plak kat org ....nanges mak

Tuesday, October 04, 2011 10:32:00 AM

37 minggu eh?... kite check up esok utk 35 minggu...

Post a Comment