Wednesday, November 2, 2011

Agak Kelam Kabut Aku Pagi Ni


owhhh agak kelam kabut aku  pagi ni...semenya kena wat secara lelaju...
kisahnya anak bujang nan sorang ni tetiba takmo p taska ari ni...walhal dah siap mandi seme bagai...
dah kuar pintu rumah tetiba takmo p taska setelah diajak berkali2 oleh si abi...
sudahnya kesian pada si anak punya pasal...aku pasrah jelah ari ni dia dok dirumah bersama dengan aku...
tapi pasrah dalam KETERPAKSAAN...huhuhu...tak sanggup rasa hati bila nengok anak nangis2 takmo p taska...sib baiklah si ibu sedang dalam percutian...kalu time keje, jangan haraplah abang ye...
nak tak nak kena jugak p taska sana...
hurmm...

so nilah kejaan dia bila berada dirumah...tak sah kalu tak kumbah barang mainan ke hadapan...sambil mata dok layan channel 613 tu...selagi tak tido ginilah...

percubaan tuk membuat PEACE...namun tak berjaya...
pepun kitakan 1 MALAYSIA...hehehe... 

tak kisahlah nak ko nak kumbah ke sepah ke apa ke...
janji jangan kaco dik iris yang sedang beradu sudah...
aku nak mandi pun kena cecepat...riso...even adik iris awal2 aku dah letak dalam playpen..
tapi si abang ni tak leh caya gak...dia leh panjat playpen tu... 

agak tekun disitu menyusun car2 yang ada...boringlah dia sebab kakak p sekolah ari ni...
kalu dua orang ada dirumah lagi haru...sebab depa berdua ni teman berkasih dan teman bergaduh...
huhuhu... 

so kesimpulannya ESOK...jangan kata tidak...kena jugak ke taska ye bang...ibu tak larat hari2 cam gini...
meroyan ibu ni kang...huhuhu...

15 comments

Wednesday, November 02, 2011 11:43:00 AM

haha.. ala, nk manje² dgn ibu pun xboley...

Wednesday, November 02, 2011 11:43:00 AM

semangat betul si abang ni ha... rasa nak picit je pp dia..

Wednesday, November 02, 2011 12:04:00 PM

kesiannya..takpe..mudah2an abang x susahkan ibu.. :)

Wednesday, November 02, 2011 12:09:00 PM

abg tu nak jaga ibu sbnrnya tu...hihi

Wednesday, November 02, 2011 12:29:00 PM

eh tu irfan minat kete..kata irfan usung kain busuk je..ekekeke

Wednesday, November 02, 2011 12:37:00 PM

Aabng Irfan, nape tak nak g taska nie? Cikgu babab ke? Hiks~

Wednesday, November 02, 2011 12:41:00 PM

comelnya anak sis

Wednesday, November 02, 2011 1:28:00 PM

irfan, apesal auntie tgk ko makin debab ni? mak ko cuti kasi ko mkn byk2 ehh. geram tgk budak tembam2 :)

Wednesday, November 02, 2011 2:23:00 PM

erm, masz baru jerk antar anak pi taska bulan nieh, sedey n sayu jerk nak tinggal anak walau sebelum ni memang dah tinggal kat pengasuh.....

hari ni 2nd day dia ke taska.....pagi tadi nangis... huhu

Wednesday, November 02, 2011 2:34:00 PM

budak tembam...

Wednesday, November 02, 2011 2:47:00 PM

aku baca entry nih smbil gelak2..bukan apa..aku tau yg si irfan hensem tembam tembon nih mmy noty..tuh tgk muka dia tuh..aku tak leh tgk aih.
lor esok kena wak gak pi taska..kan pa keselamatan adik iris dirisaukan..hehe

Wednesday, November 02, 2011 2:57:00 PM

sabau je lah...

Wednesday, November 02, 2011 2:58:00 PM

ahaks, same cam rina..ari sabtu hubby keje, time nak mandi ni riso jek..kejap² kang bukak pintu, takut kakak cucuk² mate adik, hehe..

Wednesday, November 02, 2011 3:10:00 PM

hehee..lek la bu..bukan selalu :p

Wednesday, November 02, 2011 3:42:00 PM

niat d hati teringin jugak nak berpantang lama di rumah..tapi anak2 masih kecil lg n xbersekolah lg..huhu

sempat la balik kg lg..hehe

Post a Comment