Tuesday, November 1, 2011

Chatime Publika


 fuhh...dah lama aku tak buka web nuff tau...arghhh aku majuk ar ngan nuff...satu BE pun takde skang...tu yang makin lama makin malas nak apdet blog tu...huhuhu...tapi rini tergerak hati nak bukak setelah sekian lama kan...bukak jek nuff tetiba terpandang ada icon baru kat atas sebaris ngan analitik tu seme...sekali aku tekan ada kuar menda alah ni...tah, aku pun tak tau apakah ini...adakah special offer atau sebaliknya...

eh korang ada dak...ce korang cek nuff korang memasing....ke aku yang ketinggalan zaman ni...hurmm...

ada voucher cam gini...

hurmm...tah bilalah aku nak kuar dari kepompong ni weii...nak p beli air cam gini...
alahaii...salah timing ar nuff ni wat promo...huh...mencikkkkkkkkkk....

notadijariku: bang, sok ada jcard day kat taman maluri...nak p bleh dak...sambil sengih2...huhuhu....

8 comments

Tuesday, November 01, 2011 11:29:00 AM

dh tgk last week psl ni...tp jauh la nk pegi..hehehe

Tuesday, November 01, 2011 11:32:00 AM

dekat ngan office
suka2

Tuesday, November 01, 2011 11:36:00 AM

dpt gak.. :)

Tuesday, November 01, 2011 11:53:00 AM

ahaks, silap mase dan tempat pulk nuff bt promo..btw, congrate ye dah delivered..tak tau pon sebenarnye pasal dah lame tak blogwalking..ni pun tgok previous n3 cik mot..comei lah airis :P

Tuesday, November 01, 2011 11:58:00 AM

dapt jgk mende ni...tapi tak reti ah..hehe....jauh pulak tuu...hurrmm...

Tuesday, November 01, 2011 12:22:00 PM

hurm jarang bukak nuff, ada ker..... nnti try bukak.. hehe

Tuesday, November 01, 2011 1:15:00 PM

jcard???
nak g gaks!

Saturday, November 05, 2011 5:58:00 PM

oit dlm pantang pun sebuk jcard ke ....

Post a Comment