Wednesday, November 9, 2011

Dah Lama Aku Tak Membaca


salam semua...hurmm...makin hari aku jadi makin lemau nak menulis kat sini...naper tah...kadang ada citer yang nak diciterkan...tapi kadang rasa cam zero...yelah takkan seme citer aku nak citer kan...tulah kadang aku online, aku just nengok dashboard..kendian nengok saper yang apdet...p lawat liwat jap...tinggalkan jejak...pastu p STALK orang kat fb...kendian rasa boring aku off lappy...pastu on tv...gitulah tiap hari...hehehe...skang aku dok sakan melayan citer korea bertajuk  PASTA di tv2 jam 5 petang...tapi jam 5:40 plak gigih nengok sinetron LAGU CINTA NIRMALA...eh kata dah terjebak kan...hahaha...

tapi semalam masa dok picit2 alih2 channel...tetiba terhenti di channel 8tv...aler, sekali banyak tul citer korea terbaru yang dok  main kat sana...drama MY PRINCESS lakonan hero pujaan aku SONG SEUNG HEON pun dah dimainkan di 8tv setiap isnin hingga khamis kut..jam 8 or 9 malam...aku lupa aku lupa...huhuhu....sib baiklah aku dah khatam bis citer tu...tunggu cd yang diBAKAR jek ni... :p

hurmm...kadang2 kan rasa boring jugak dok berpantang ni...sebab tak banyak aktiviti yang leh aku buat...sebab semenya terhad kan ....yang mampu aku buat, aku lakukan la...yang tak mampu aku wat kohor2 jelah...slow2 kata omputih...huhuhu...owhh, semalam ada kawan hubby sms suh cari novel terbaru di pasaran skang...tajuk novel tersebut YES BOSS..tadi aku gugel la kan...sebab nak tau novel ni terbitan syarikat mana...sekali yang keluar...owhh syarikat kakinovel sana...hurmm...kawan hubby ni gigih mencari novel keluaran terbaru tau...kalu ada punyai awek yang kaki novel...apa pun dia turutkan...sib baik suh cari novel...kalu suh cari lain??? tak keh haru...hahaha...

sebut sal novel ni kan, rasa dah agak lama jugak aku tak membaca novel2 terbaru...nak kuar p beli sangatlah mustahil kan dalam keadaan cam gini...nak suh hubby belikan takut novel yang dibeli tak menepati citarasa pembacaan aku...so biarkan dulu la..tunggulah gaji sok lusa kalu ada bajet lebih leh ar beli secara online cam sebelum ni..tapi sebelum beli tu kenalah tau sinopsis seme bagai kan...

owhh ya, filem OMBAK RINDU pun akan ditayangkan tak lama lagi...alahaii...sib baiklah aku dok dalam pantang...kalu dah bis pantang pun maybe tak pat p nengok wayang jugak...ye ar, saper mau jadi bbsitter iris kan...senang citer aku tunggu panggung dirumah jelah...ASTRO FIRST terpaksa dipilih...hahaha....

klah, tu jelah citer aku skang...kejap ada kejap takde...dah jadi tenggelam timbul dah aku ni...hurmm...nak wat camner...mood nak menaip dah kelaut..lagi pulak mouse tengah  rosak...lagillah spoil mood aku...eh ada kena mengena ke...hahaha...

pagi jumaat ni IRIS genap sebulan...ada check up kat klinik...so pepagi kenalah p...jam 8 pagi...buat eima manja, kita jumpa di sana ye...huhuhu...daaa....

7 comments

Wednesday, November 09, 2011 9:31:00 AM

ehhh, dh sebulan dh..kejap nya masa berlalu..:)

Wednesday, November 09, 2011 10:01:00 AM

lieya dulu mase pantang mmg hafal dah rancangan tv tu kak hahhaaha...dok tgk tv sambil ulit anak jek.....syok, tapi genap 2 bulan boring dah wakakaakak

Wednesday, November 09, 2011 10:15:00 AM

tuh la noh..terhad masa kita lam pantang ni...len la omputih..beranak dua hari..leh jenjalan dh..kita kena la jaga pantang larang ...ha ah..the princess tuh tayang kt tv dh kan...

Wednesday, November 09, 2011 11:17:00 AM

kak, nk pnjm novel sy x?? hehe

Wednesday, November 09, 2011 12:58:00 PM

cukup sebulan?... masa untuk cucuk baby... dan Mak kena buat pap smear... ;p

Wednesday, November 09, 2011 1:36:00 PM

tak sabar nk tggu filem ombak rindu kuar!

Wednesday, November 09, 2011 10:02:00 PM

zaman baca novel gua pupus 17 tahu yang lalu. Akibatnya gua dah tak berapa pandai berimaginasi.

Post a Comment