Tuesday, November 22, 2011

Konsert Dan Convocation Taska Si Kakak


salam semua...lama aku tak bersiaran kan...bukan malas tapi lebih kepada sibuk...bila dah sibuk mulalah malas nak on kan lappy...so biar jelah blog jadi berhabuk...nengok dalam lappy tadi tetiba ternampak gambar kakak masa convocation day sabtu yang agak lepas...kalu aku tak silap convocation ni berlangsung pada 12 November yang lalu kut...rasanyalah...sebab aku tak p pun...yang p abi derang jek...

masa hari konsert tu kakak and the gang buat persembahan...tarian kain pelikat...patutlah tiap hari dok praktis kat rumah jek...alahaii...tergedik2 nengok anak dara ni dok menari....huhuhu...klah malas nak citer panjang lebar...korang nengok jelah gambar yang dok ada ni...

ni masa dok menari atas pentas...sambil dok diperhatikan oleh cekgu2 mereka...

bila nengok video mereka menari...nampak gedik2 anak dara aku ni menari...huhuhu...lincah sungguh.. 

kusyuk dok ikut muzik... 

kakak ngan kawan sekelas dia...nampak sangat anak aku ni kecik jek orangnya...hehehe... 

dan last sekali...kakak bergambar dengan classmate yang agak rapat ngan dia...Nabil namanya...ekseli nabil ni anak senior kos DSS masa kat itm...bebudak DSS yang lain sure kenal kak NATRAH HASSAN...anak dialah ni...hehehe...like mother like son...muka saling tak tumpah la... 

sekian cerita tuk hari ni...dan dah berminggu MEREKA berdua tak p taska...dok rumah ni 'teman' ibu dan adik...huhuhu...

12 comments

Tuesday, November 22, 2011 10:03:00 AM

tahniah sis

Tuesday, November 22, 2011 10:25:00 AM

minggu konvo.. huhuhu

Tuesday, November 22, 2011 10:28:00 AM

erm... video x der ker? mesti best tgok budak2 tu menari kan.. cumel jerk.. hehe

Tuesday, November 22, 2011 10:34:00 AM

akak, buh la bidio, nk nengok si kakak gedik².. hehe

Tuesday, November 22, 2011 11:03:00 AM

cayalah kakak..ada talent nih..pndai menari..pia pun masa konvo dia ritu..menari lebih gedik pd orng len...aku beli cd yg sekolah jual..time tuh pia masuk boria n dikir barat...
sat ja..dh besaq anak dara hg nih..4 thn tp dh dua adik..bagus2..

Tuesday, November 22, 2011 11:25:00 AM

alaa....tomei2...hehe

Tuesday, November 22, 2011 1:27:00 PM

tahnniah kepada KAKAK!!

Tuesday, November 22, 2011 5:58:00 PM

comel :)

Tuesday, November 22, 2011 7:17:00 PM

tahniah kakak..

skrg musim blogger tayang anak2 konvo.. ena ntah bila la gamaknya.. basi lg ler tu.. haha

Wednesday, November 23, 2011 7:19:00 AM

eheheh jejak menari ni mmg bukan dari baka ibu..nampaknye dari baka abi dia la kot kan??? eheheheheh saje gurau wei...marah lak abi dia kang....

cute la kakak ni....anak dara sunti katanye....

kat nat kat kementerian mana?

Wednesday, November 23, 2011 10:08:00 AM

sama la tema, MERAH... mak suka...

Wednesday, November 23, 2011 2:18:00 PM

comeynya kakak masa nie...

Post a Comment