Tuesday, November 15, 2011

Update Blog Macam Update Status Kat FB..Cool Kan???


salam semua...sehat??? aku alhamdulillah...sehat walafiat...
ok straight to ampang point kepada tajuk entry di atas...cool kan kalu update blog cam update status kat FB...huhuhu...sejak dua menjak ni aku rasa masa tak berapa nak cukup tuk aku...banyak kejaan yang perlu aku buat hari dan hari...nak update blog pun kadang tak sempat...dan kadang rasa cam takde citer nak aku kongsikan kat sini...tu aku tanya...cool tak kalu update blog pendek2...cam kita update status kat FB...

tapi rasa cam tak berbaloi lak...sebab kesian kat reader...datang semangat nak baca (kononnyalah) apa yang kita update...sekali nengok update cam status jek...huhuhu...mau kena block ngan followers seme tu kan...aku nengok sekarang sehari aku mampu update dalam satu entry jek...dan aku skang tak leh nak online internet 24 jam cam kat opis tu...kadang aku online pepagi jek...masuk jam 12 ke atas aku layan tb jap...pastu wat pe yang patut, sambil lena dok netek dak iris...tu kalu iris sorang2 kat umah...hari ni ada kakak dan abang dia...lagilah aku cam tak banyak masa nak update citer itu citer ini...huhuhu...

cam tak semenggah jek on lappy, masuk blog...just update pendek cam gini..." hari ni aku sibuk...babai...jumpa nanti"...adeh...rasa itu bukan cara aku update blog kut...sebab kadang aku lebih suka update dalam bentuk cerita bergambar....or citer meleret2...sampai aku pun tak tau apa motip aku update blog ari tu...tapi yang penting ada cerita la kut...hahaha...dan aku rasa reader lebih suka baca entry bergambar kut...

owhh selit sikit citer lain...ari ni rasa terharu giler sebab dapat msg dari my boss...bertanyakan khabar aku dan anak2...alahaii...rasa lambat tul masa berlalu...tapi kadang rasa cepat plak masa berjalan...diam tak diam...pejam tak celik2...dah sebulan lebih aku bercuti...tinggal saki baki dalam 2 bulan gitu...tapi yang pasti awal januari depan la aku naik keje...rindu plak pada encik bos...huhuhu...

tak lama lagi nak abis pantang...ritu hubby ada tanya sal nak polo tak opis dia punya famili day kat PD sana??? aku on jek sebab masa tu dah abis pantang...iris pun dah berumur 2 bulan...kalu masih lam pantang memang tak berani skit la...huhuhu...kondinasi anak lagi penting kan...

hurmm...oklah, aku nak citer sikit jek, tetiba terpanjang lak entry ni...kang aku dah kata, aku suka mengaruk...huhu...eh babai la...

8 comments

Tuesday, November 15, 2011 9:53:00 AM

best kan . tapi anum lagi suka updated blog, sebab leh type panjang2...
baiknya bos sis

Tuesday, November 15, 2011 10:02:00 AM

ko mmg suka membebel kan. aku ingat pendek je td. ni dah byk mkn masa aku dah membaca ni. hihih

Tuesday, November 15, 2011 10:05:00 AM

xpe je kak, jnji update blog..hehe

Tuesday, November 15, 2011 10:27:00 AM

hehe....dorg yg jenis update cmtuh bajet pemes la tuh kak....:)

bila p pd kak?

Tuesday, November 15, 2011 10:46:00 AM

tul tu kak...mmg masa tu terhad...kalo kat opis tu ade laa mase pikir2 nakupdate pasal ape....ni kat umah, mmg ade susah sikit, tupasal lieya mase cuti 3 bulan bersalin tu tak update blog sgt.....lg pun rase sayang nak tgl kan baby heheehehe......kang dah keje kene tgl kan die...so time cuti ni laa ngulit die puas2 he hehe

Tuesday, November 15, 2011 12:04:00 PM

serius memula klik tajuk ingat n3 pendek just nak update ala2 status FB jerk, sekali panjang la plak.. haha

tp best baca n3 panjang2 ni, lg best kalu ada gambo dak iris yang gebus ituew... hehe

Tuesday, November 15, 2011 12:36:00 PM

suke je baca update dr cikmot ;)
sbb panjang2, hehehe...
cam baca novel =p

Tuesday, November 15, 2011 2:41:00 PM

aku ingtkan tajuk pendek dan cool spt yg hg katakan..rupanya panjang karangan tnpa foto ko nih..heheh..ala2 kata noj yg dh bersara dari dunia blog...hampes tau noj...tipah tertipu..

Post a Comment