Wednesday, November 2, 2011

Wordless Wednesday::I Need More Bottle...


updated!!!

anyone???wanna to gif me sebijik botol...sebijik botol amat bermakna...huhuhu....

notadijariku: katakan ya pada BREASTFEEDING...yey...chaiyok...chaiyok...

25 comments

Wednesday, November 02, 2011 9:15:00 AM

ermmmmmmmm
banyaknya

Wednesday, November 02, 2011 9:18:00 AM

manyak nyer stokk...chaiyok2 ibu iris

Wednesday, November 02, 2011 9:26:00 AM

chaiyok....

Wednesday, November 02, 2011 9:28:00 AM

nyampah nyah...huhhhh

meh aku ada 6 botol lagi..

selalu pagi2 ni aku dah dpt 1 botol (actly sehari sebotol je aku simpan...ahahhaa)...tapi pagi ni duk sibuk bukak laptop...jam 7 bukak dah...jadinye ter pam lagi...mandi pun lewat jadinye....

nak tutup laptop la..skrg jugak...terus logout ni tanpa publish komen...boleh????

Wednesday, November 02, 2011 9:30:00 AM

wahhh..untung la iris...

Wednesday, November 02, 2011 9:35:00 AM

@Anum
alhamdulillah...

@iduraz
terima kasih...semangat semangat...

@.::Lynn::.
ko bila lagi lyn...hehehe...

@~aSHa~
aku kasi semangat kat ko ni kak...chaiyok chaiyok...

@mizzkechique
rezeki dia dik...alhamdulillah...syukur...

Wednesday, November 02, 2011 9:37:00 AM

rezeki baby...

Wednesday, November 02, 2011 9:37:00 AM

nak bottle ke nak fridge?
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
dua-dua kena cari sendiri...
hihihi... jangan marah ;p

Wednesday, November 02, 2011 9:42:00 AM

uwah, bnyknye stok die..jeles kite tau..rina pulak beli sampai 4 kotak storage botol..tak sedor diri yg kat umah pakai peti ais 1 pintu ajek, hukhuk..

Wednesday, November 02, 2011 10:00:00 AM

lumayan sungguh!!!
botol brand ape??
ke ape2 botol pn boleh??

bersungguh ni aku tny

Wednesday, November 02, 2011 10:01:00 AM

cikmot nak storage bottle tak? saya dah stop pam susu sbb baby tak mo EBM saya...kalo nak saya boleh pos kan?

Wednesday, November 02, 2011 10:07:00 AM

awat tak beli plastik...

bestnyaaaa..teruja tengok!

Wednesday, November 02, 2011 10:15:00 AM

wei, aku dha balik umahmil, cari botol susu tu..botol ada, tapi tudung botol takde..heheheheh...

jgn mara arr

Wednesday, November 02, 2011 10:15:00 AM

@mama tisya
alhamdulillah...memang rezeki dia ni...

@ejaMaria
hulurkan tangan ringankan beban kak...hahah...

Wednesday, November 02, 2011 10:17:00 AM

@r|nA @ ja|j|na
aler janganlah jeles...bese2 jek ni...rezeki anak dan anak ana k...

@syanasaid
ko ada jual botol murah ke weii...meh jual meh...hehehe...

@teduhankasih
nak tu memang nak...ada banyak ke...nanti bitau la baper rm...

@eLYies
saya memang ada beli plastik...tapi saya ada kisah sendiri bila guna plastik ni..sob sob...tu yang nekad guna botol jek...

Wednesday, November 02, 2011 10:18:00 AM

wey guna plastik la.. aku pun dh tk guna botol sb dh penuh fridge... aku guna plastik storage jingle jungle sb 1 plastik leh muat 12oz.... plastik autumnz pun best gak... 1 plastik muat 7oz...

Wednesday, November 02, 2011 10:23:00 AM

@*Miss Geli^
takpelah kak, itu namanya bukan rezeki aku...huhuhu

@Delima
hurmm...leceh mak nak guna plastik...ritu masa irfan aku banyak guna plastik...alih2...banyak stok yang terbuang tau...sob sob...

Wednesday, November 02, 2011 10:47:00 AM

waaa.zan..byk tui..rezeki dak iris..

Wednesday, November 02, 2011 10:51:00 AM

Rezeki iris.

mak jeleous nengok hasil tenusuibu ko.

Wednesday, November 02, 2011 11:14:00 AM

rezeki melimpah ruah utk iris.

kagum..kagum..

dulu sy nak dptkan sebotol penuh pun *menangis!*

Wednesday, November 02, 2011 11:19:00 AM

tahniah...caiyok2...
pasti bangga anak sihat ibu semanagt!!

Wednesday, November 02, 2011 11:43:00 AM

perghh..gile banyak bekalan susu..ada amik apa2 supplement ke?? bistu barang2 mkn yg basah letak katne??

Wednesday, November 02, 2011 2:34:00 PM

ko memang... ekekkee

Wednesday, November 02, 2011 3:08:00 PM

aduhh giler jelez..kfieza bru thegeh2 bt stok...fridge 1 pintu je pn...tk best2..!

Saturday, November 05, 2011 6:03:00 PM

wahhh ...byk nye aku br nk pi beli botoi ni ...huhuh

tak pe insyaallah berjaya niat aku nk BF si alisha.......ade 2 bulan lagi ni nk wat stok ebm ....

Post a Comment