Wednesday, November 23, 2011

Yang Menang Dipuji...Tapi Yang Kalah...Takkan Dikeji...


owhh...heran kan, tetiba memalam ni aku online...ni kes kebosanan tahap melampau...bosan la sangat...walhal penat tak hengat...sakit tulang belakang, sakit badan...sakit segala...termasuk sakit hati bleh...hahaha...

eh malam ni ada perlawanan bola sepak ek...kalu tak silap aku MALAYSIA vs SYRIA ek..mudahan Malaysia menang la...tapi kalu kalah janganlah dok keji kan...bukan apa, mentaliti orang kita ni 'lain' sikit...kalu menang...perghh...sana sini dok perkatakan...7 hari 7 malam pun lum tentu abis...tapi kalu kalah??? tepuk dada tanyalah selera...aku takmo kata pe....huhuhu...

eh ekseli aku dok nengok pun perlawanan malam ni...tah la...agak kurang berminat nak nonton tb skang ni...tuuu...rancangan Masterchef pun dah banyak episod yang aku tinggalkan...nak2 sejak citer sal chef riz keluar ritu...

eh oklah...tetiba high temperature plak aku memalam ni....nak2 ngan anak bujang nan sorang ni...aku chow dululah...nanti korang bitau la pasukan yang mana menang malam ni...daaa....harus tido skang...

notadijariku: takde notalah memalam ni....

5 comments

Wednesday, November 23, 2011 9:12:00 PM

mmg sudah peel manusia susah nak cakap...:)

Wednesday, November 23, 2011 9:17:00 PM

@Daddylicious
tulah dedi...lumrah manusia kan...
tak pat nak kata pe la...

Wednesday, November 23, 2011 11:19:00 PM

malaysia kalah.
tak boleh salahkan diorang gak. rasanya diorang pun dah try the best, nak buat macam mana, penat lawan Indon pun tak hilang lagi, dah kena lawan pak arab pulak

Thursday, November 24, 2011 8:19:00 AM

Malaysia kalah.. tp ramai lak mrh.. depa xfkr kot yg mesia dh main 3game dalam tempoh tak sampai seminggu.. penat woooo...

Thursday, November 24, 2011 5:38:00 PM

Nak puji atau nak kutuk pun biar berasas.

Post a Comment