Thursday, November 24, 2011

Y.E.S


eh Y.E.S atau dalam erti kata panjang YEAR END SALE bakal melabuhkan tirai dah ke...ke baru bermula...atau dalam pertengahan lagi...aku nengok meriah tul sale skang...sana sini siti situ ada sale...ni yang terbaru METROJAYA sale kat PICC sana...tapi tak terjejak dek aku...aku rasa sepanjang metrojaya buat sale kat picc tu sekali pun tak pernah lagi aku jejak...tah la...tak tau lama...sebab bagi aku JUSCO tetap dihati...hahaha....

dah namanya pompuan terutama pompuan cam aku yang bergelar ibu ni...tak leh nengok sale2 ni...kalu sale barangan anak lagi la...menggetik2 nak p...nak terjah...tapi kut ye pun kena nengok gak keadaan kan...tak pe takpe...sok je lagi...hehehe....

ari ni gaji kan...awal pagi 3/4 gaji dah abis bayar itu ini begitu begini...dan yang tinggal skang saki baki jek...tu pun ada hati nak p sale lagi kan...dah la awal bulan depan nak p oliday family day opis hubby kat PD sana...so kenalah spend duit barang seringgit dua...tapi pun dah selamat bayar online barang keperluan BF kat enjoybreastfeed sana...takpelah demi anakanda terchenta...mak sanggup korbankan barang keperluan sendiri tau...

klah, anak2 dah bising...terutama dak iris ni...ngantuk katanya...hubby pun lum pulang lagi ni...ishhh tetiba jadi workholic plak encik somi aku ni....huh...

notadijariku: ikutkan hati nak masuk bilik, baring tido jek...tapi anakanda berdua takmo tido lagi...mata masih segar bugar...riso tinggalkan mereka berdua kat depan...sure bersepah la jawabnya dikerjakan mereka ni...dah tau sangat dah...alahaii...mak ngantuk ni nakkkkk....

4 comments

Thursday, November 24, 2011 8:16:00 PM

bestnyer duduk rumah...boleh tidur...

Friday, November 25, 2011 5:45:00 AM

Lama betul xshopping kat jusco (JJ)...tp dlu window shopping je...ckup bulan gaji mmg xkemana...dk bayor utang je...hehehe...salam perkenalan!

Friday, November 25, 2011 9:34:00 AM

happy shopping...hehe

Saturday, November 26, 2011 9:05:00 AM

bestnye beli baju kat jusco...sedap2 baju nye...sedap dipakai

Post a Comment