Friday, December 16, 2011

Abang...Jom P Tesco Jom...


tadi ada terbaca kat wall fb tesco sana...ada buh promotion tuk minggu ni...
terus riki2 barangan yang ada kena mengena ngan aku...
sekali nengok, susu dak irfan ada diskaun la...
kebetulan memang esok dah bitau hubby nak ajak p tesco beli barang dapur...
segan tul kan nak suping di ujung bulan ni...gaji plak ari senin...
tapi memandangkan promo ni sah hingga 18hb sahaja...
dan gaji plak 19hb...jangan kata tidak, kena p jugak jugak lah...
harus borong susu dak irfan dalam 5-6 pek...
ayuh, mari kita serang tesco...huhuhu...

eh kat kuantan tesco dah wujud ke belum???

susu kakak takde plak promo...kalu ada kan bagus...bertambah jimat disitu...
alahaii....

notadijariku: tak sesia BE nan satu ni hari2 dok menari2...jumlah yang terkumpul pun bleh tahan...terima kasih DUGRO...

5 comments

Friday, December 16, 2011 2:50:00 PM

berbaloi-baloi nie

Friday, December 16, 2011 3:10:00 PM

ktn xde tesco... huhhhh... hampeh kan????

Friday, December 16, 2011 3:17:00 PM

kat manjaku puna de sales susu dugro..harga pun 19.90..

Friday, December 16, 2011 9:04:00 PM

kat Kuantan tak ada Tesco pun.

Sunday, December 18, 2011 9:10:00 AM

aku pun ada baucer tesco yg last date hari nih..kena terjah gak hari nih..
dpt sms dari tesco kta aku dpt baucer RM10..ok la kan..dpt gak dari tak dpt..hehe

Post a Comment