Thursday, December 29, 2011

Apa Kata Aku Tentang Dhia...Edisi Takmo Kalah Punya Pasal


owhh...aku baru jek online ni...tadi petang tak sempat nak online lelama...perghhh buka jek blog...bukak jek fesbuk...sana sini dok up sal tentang dhia punya drama punya ending...ada yang nangis2 berjurai air mata...tak kurang ada yang tak puas hati sebab ku salmi tetap maintain...tak terkesan apa2 pun kat dia even dia main kotor pakai bomoh mandrem anak menantu sendiri...hahaha...aler pengarah malas bazirkan bajet...tu urusan dia ngan Allah la...so tak perlu bayar cash skang.... :p

ekseli aku tak layan sangat tentang dhia ni...sebab more kepada sinetron nada cinta kat saluran 104 even aku tau episodnya cecah ke 244 epi kan...dan aku layan tentang dhia ni pun setengah jam terakhir jek...tapi takdelah hari2...tah la kali ni mood aku agak tak tertarik nak layan drama ni...maybe hero dia bukan rakan se'kampung' abang adi kut...owhh abang eren...eh tetiba...

tapi ending dia tu ramai yang buat orang nangis ek...dan ramai yang feeling2 mau sehidup semati cam dhia ngan zikir kan??? aku??? arghhh takde perasaan ar...aku masih berpijak di bumi yang nyata...hahaha...ati palesu tul...mana tak palesu kalu nengok tb dok fikir sal lain... tak menjiwai watak...tapi best ar zikir pat peluk2 'dhia'...dapat gesel2 dahi..pat cium tangan segala...sib baik dhia tu mak j meletup...so takde saper nak makan hati...kan kan...kalu zikir tu...sure bini realiti dia makan hati...eh takpe takpe...dah sominya pelakon kan...huhuhu...kena terima hakikat tu...best pe makan hati ayam...hahaha...

tapi yang paling aku suka kan...lokasi drama ni...kat tanjung karang kan...lokasi yang sama pembikinan filem NUR KASIH tu...owhh mendamaikan...saujana ijau mata memandang...teringin plak aku p sana...jalan2...eh ada homestay per kat sana kan...

klah, takmo aku komen bebanyak...kan marah hotlovers tentang dhia ni kan...

eh ramai yang dapat chat ngan dhia dan zikir kat tv3 livechat tadi??? aku??? tak tau menahu pun sal ni...mood agak kurang baik ar ari ni...capek banget...huhuhu...

babai la...kalu rajin sok kita sambung...

5 comments

Thursday, December 29, 2011 10:27:00 PM

tersentuh la jugak tgk ending citer dhia tp xde la nak nangis2 segala bagai huhuuu

Thursday, December 29, 2011 10:33:00 PM

@Qaseh
ha betul tu...tersentuh jek kan...
tapi takde pai nangis2...
aneh, sejak bila ai jadi hati batu ni...adehh...

Friday, December 30, 2011 8:42:00 AM

aku lagi tak sempat nak tgk time maghrib2 tu...aritu dapat tgk 2-3 episod jer....

Friday, December 30, 2011 9:14:00 AM

layan tiap2 ptg...balik keje ngadap tibi...huhu

Friday, December 30, 2011 9:37:00 AM

hurm masz pon x layan sgt tentang dhia ni, tapi masuk opis kecoh memasing bercerita kesedihan emmasing tgok drama tu.. hehe

agaknya ati masz pon macam izan jgk kut, xder feeling.. haha

Post a Comment