Thursday, December 29, 2011

Baru Terhegeh-Hegeh Nak Nengok OMBAK RINDU


YEY...ombak rindu dah ada di ASTRO FIRST...so apa lagi, leh ar nengok malam ni kan...nengok skang memang tak dapat ar...anak2 dok konker tb ok...

tadi sajalah aku dok cek filem2 yang bleh aku layan di kala kebosanan yang melanda kat astro first tu...sekali nengok OMBAK RINDU dah ada di sana...ini sudah bagus...yelah dah lama orang dok up up sal filem OR ni...aku jek yang baru terhegeh2 nak nengok kan...bistu nak p nengok wayang??? memang tak ar...saper mau jaga anak3 ni kan...

malas nak cakap banyak...jom nengok sampai lebam...sampai leh hapal la skripnya...hahaha...

eh eh...kat youtube full version pun dah ada...so mari mari mari pilih...yang mana satu mau layan kan...berbayar or tidak...hehehe...

notadijariku: hari2 bosan...haihh....takde orang ke nak ajak aku berjimba2 ni pas naik keje...hehehe...

11 comments

Thursday, December 29, 2011 10:16:00 AM

memang sejak-sejak dah beranak pinak ni, wayang kata pergi rumah kata mari ler...

Thursday, December 29, 2011 10:21:00 AM

@Hidemichi
hoh tau tak per...
bistu kalu wayang kata mari takkan mau angkat anak3 seme sekali weii...
pekak tinger anak gwa nanti...hahaha...

Thursday, December 29, 2011 10:22:00 AM

hehe...ayung pun lom nengok cita nih lg kak..
nk p nengok kat wayang dh abis pulak dh....astrok 1st jugak la jawab nya..hehe

Thursday, December 29, 2011 10:25:00 AM

kalo tau kuar astro 1st mmg idok le aku tgk wayang sorg2 ari tu
huhu

Thursday, December 29, 2011 10:25:00 AM

yes..leh aku tumpang tgk kat rumah ko..takyah aku beli kat astro 1st..jimat RM15 dah

Thursday, December 29, 2011 11:08:00 AM

sama la kita...pun nak tgk kat astro 1st jer..mcm busy je nak gie tgk wayang ari tu...
maybe weekend nie kot layan..

Thursday, December 29, 2011 11:38:00 AM

baru keluar ari ni kan..sbb semalam last ditayangkan kat panggung..dekat sebulan ditayangkan huhu tu yg baru ade kt astro 1st..cer ngk ade potong ke tidak scene tertentu huhu..dgrnya dvd ori pun baru kuar..
den tgk 2kali kt panggung huhuhuhuu

Thursday, December 29, 2011 11:58:00 AM

Hahaha, tumpang tgk umah awaklah eh? Hahahah!

Thursday, December 29, 2011 12:06:00 PM

aku pon tak tgk lagi wei.. huhu

Thursday, December 29, 2011 12:38:00 PM

arini seme dok wat status psl OR ni dah bole tgk hehe
selamat menonton

Friday, December 30, 2011 5:01:00 PM

oh dah kuar kat astro berbayar yer..nanti ku fikirkan :)

Post a Comment