Thursday, December 22, 2011

Maaduu Yang Terbaik


hehehe....malam2 ni dok layan korean drama back to back...mau lewat aku tido ni kang...ingat nak layan drama BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG tu...tapi ada kawan hubby dok menumpang tido plak malam ni..segan ahhh nak konker tibi...so senang citer aku amik laptop baca masuk bilik sambil ditemani iris yang sedang nyenyak tido, aku layan korean drama kat http://www.maaduu.com/ ...bagus ar web ni...kualiti video dia memang TERBAIK la...sangat best...sarikata bahasa melayu pun ada...ini sudah bagus...

dan malam ni buat sekian kalinya aku dok layan drama AUTUMN IN MY HEART...layan part yang best jek, sebab dah banyak kali aku nengok drama ni sebab aku ada vcdnya yang original....bapoknya mahal aku beli weii...minat kat heron yang ensem tu punya pasal...hehehe...owhh SONG SEUNG HEON...adehh...tetiba jadi angau sendiri...mak aih...

aku rasa dah banyak korean drama yang aku nengok pai abis episodnya...antara nya ialah
Autumn In My Heart
Winter Sonata
Full House
Wonderful Life
Pretty In-Sun
Three Daddies With One Mommy
Brilliant Legacy
Pasta
Personal Taste
Playful Kiss
Boys Over Flower
East Of Eden
My Princess
Sung Kyun Kwan Scandal

yang ku bold dan besarkan tulisannya ni adalah yang paling terkesan dihati...sebab ada heron kesukaan aku...hehehe....klah...babaii...jumpa nanti....

5 comments

Friday, December 23, 2011 7:39:00 AM

nanti tengok cite the greatest love ek kak..tengah layan skrg ni..maklumlah bos outstation..hehehe..best cite ni kak..lawak..

Friday, December 23, 2011 7:47:00 AM

dah tgk tree of heaven? :)

Friday, December 23, 2011 8:42:00 AM

BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG tu best!!!...
akak tak tau psl drama ni... tp sbb malam tadi lepas berita segmen cerita seram kan... takmo la tonton... alih channel... layan BMSKB tu... best bangatttt!!!

aku sayang kamu bongok!... ;p

Friday, December 23, 2011 11:51:00 AM

erm... musim korea la agaknyer sekarang ni kan..

Friday, December 23, 2011 3:29:00 PM

Pakai unifi ker?

Post a Comment