Tuesday, December 20, 2011

Duit Banyak Dalam Akaun...Mulalah Gatal Tangan Tak Henti


hehehe...sajelah kan...bila nengok duit dalam akaun...mulalah gatal tangan...
napsu meluap-luap...cam sana sini nak buat belian secara online...
tadi nengok kat mydeal...arghh...meruntum jiwa raga...seumur idup lum pernah p oversea...
termasuklah singapura...memang teringin gak nak p USS tu...
tapi tapi tapi...passport pun aku takde...jangan mimpilah...
aku tau nak wat passport murah jek skang...
tapi bila fikir balik, banyak menda yang perlu dibuat dengan DUIT yang sementara itu...
so biar jelah dulu...
nengok jek sudah...
hiburkan hati sendiri...


tapi kan, impian aku skang ni nak p KOREA...terpesona arhhh dengan negara korea...nak2 dengan pelakon2 korea yang ensem2...owh SONG SEUNG HEON...cehh...sempat lagi tu...hahaha...

notadijariku: dah dah...jangan ngengada...jangan membazir...dok dediam sudah...tapi tak salah kan...berangan itu PERCUMA...yang lelain sah kena bayar...hahaha....

7 comments

Tuesday, December 20, 2011 9:49:00 AM

smpn je kak..anak dh bsr nt br mnta diorg anta akak g obersi..

Tuesday, December 20, 2011 9:53:00 AM

:) camtulah...dah dapat bonus ye???
hehehhee

Tuesday, December 20, 2011 9:53:00 AM

best kan kalau ada duit mesti gatal je nak beli pe2

Tuesday, December 20, 2011 10:02:00 AM

hehe...jom kak p korea..
tp tunggu air asia seposen jugak la..hehe:)

Tuesday, December 20, 2011 10:05:00 AM

passport den thn depan tamat kot...daku dulu buat masa time mahal kena bayo 3 ratus tu..sekarang ni bayo seratus je kan..
shopping sedaya mampu je..xmmpu la smp nk ke obersi menyogo sementelah pasaraya dlm mesia ni je belum semua sempat di jengah.

Tuesday, December 20, 2011 10:23:00 AM

Ala, jgn berangan je. Tunjukkan yg awak ngan family ley capai impian nak ke Korea tu!

Caiyok! Caiyok!

Tuesday, December 20, 2011 3:48:00 PM

USS besss la..lg2 bile ada transformer the ride tu..g la..x yh amik pakej yg beribu tu..

transfer + tiket masuk all entry USS baru dlm 200 je seorang..
infant= free je..
cume kanak2 x tau bpe..

stay la kat jb..murah siket..g tmph tune hotel tu..

total cost x smpi 818 pn..
mungkin rm800 plg mahal..
kan da jimat RM18..ehe

Post a Comment