Thursday, December 8, 2011

Kejap OK...Kejap KO...Sakit Hati Mak...


owhh hari ni tak penasaran aku...mana taknya dah malam baru dapat online ni...ni pun setelah dicuba berkali2 dengan line tenet yang kejap OK...kejap kang KO...sakit hati aku ni tau...bila tak pat nak surf tenet mati kutu kejap la aku...tapi sib baik ada novel sebagai pengganti...ari ni jek 2 buah novel aku dapat abiskan...gara2 tak pat nak online kan...

aku pelik ar dengan line gelombang biru putih ni...siyes aku tak paham...

ni pun dapat online sesambil nunggu kepulangan en hubby ke rumah...sayup lagi dia pulang ari ni...cam hari sebelumnya..

klah, ketemu lagi sok ...eh esok aku p oliday...daaa....

5 comments

Thursday, December 08, 2011 8:27:00 PM

akak,gelombang biru putih tuh la yg membuat kan ayung terminate terus dorg punya servis..haha

nak ikut p holiday sok boleh?? tlg jaga iris pun xpa...hehe~~

Thursday, December 08, 2011 8:40:00 PM

samala.. saya pun pakai line yg sama.. huhu.. teruk sangat even yg unlimited pun..

Friday, December 09, 2011 9:55:00 AM

kannn. aku naik sakit ati minggu ni. slalunye ok je. setat ari ahad aritu mcm bengom je

Sunday, December 11, 2011 3:12:00 PM

oo izan hg pi pD kan..selamat bergumbira

Monday, December 12, 2011 12:32:00 PM

oo pagi tadi belum pergi opispun cam gitu ingatkan salah apa ler tadi...

Post a Comment