Friday, December 30, 2011

Kiddie Wash


kiddie wash pilihan aku..
ritu ada sale kat Cosway...
tu yang beli banyak2 tu...

korang guna kiddie wash apa basuh baju anak3???

cerita edisi pendek di pagi jumaat ni...ekseli aku LEMAU...huhuhu...

7 comments

Friday, December 30, 2011 10:42:00 AM

SY LG LEMAU KAK!!! :P

Friday, December 30, 2011 10:51:00 AM

@mizzkechique
agaknya hari lemau sedunia kut...hehehe

Friday, December 30, 2011 11:02:00 AM

time anak kecik je aku pakai sabun ni..

Friday, December 30, 2011 11:06:00 AM

bleh lepas tgk entry ko ni puas aku pk brand ape aku guna..aku lupa wey
hahaaa sah jarang basuh baju anak :p
selalu apak je basuhkan

Friday, December 30, 2011 11:11:00 AM

bau wangian ape kak....budak2 ni pakai johnson2 ....yg head to toe tu...senang, tu le shampu tu le sabun badan hahaahahaha

Friday, December 30, 2011 4:59:00 PM

cosway kan?tak penah beli pun

Thursday, April 05, 2012 11:01:00 AM

kak, sabun pureen had tu bleh guna gak kan?
pureen nak wat warehouse sale ni, igt nak beli byk2 gak

Post a Comment