Friday, December 30, 2011

Lunch Dengan Pizza Domino's Bersama Anak3


ari tu kan...tah bila tah...aku lupa...adalah orang datang ke rumah...
buat promosi jual coupon dominos pizza...dengan harga RM20 jek..
tanpa perlu penerangan yang panjang lebar, terus aku sambar...
tahun lepas dah terlepas sebab masa tu masih hijau dengan domino...
dan tahun ini tidak persiakan coupon yang dah berada di depan mata...

oklah coupon yang aku maksudkan itu...
macam2 ada...tunggu aku naik keje nantilah baru leh order pizza dengan menggunakan coupun yang ada kan...makan reramai lagi best...hehehe...

owhh ada satu bonus dalam coupon tu...
ni pun aku akan claim tunggu aku naik keje nanti...
dapatlah satu regular  pizza secara percuma...
eh saper nak bagi percuma kan...kalu beli sah2 rm23.80 melayang...
ni beli coupun dengan rege rm20 dah dapat satu pizza percuma kan...hehehe... 

dan tengahari tadi...rasa cam nak makan pizza...si kakak pun dok nyebut lama kan kita tak makan pizza bu...ni seme gara2 dia ternampak akan coupun yang ada ni...nak tak nak aku order la domino tu tuk santapan makan tengahari bersama anak2...aku menggunakan coupun yang RM30 punya...
dalam coupon tu ada
1 regular pizza- aku amik perasa CLASSIFIED CHICKEN seperti dibawah...
2 cans soft drink- aku amik 100 plus 

dan ada 1 set chicken wings seperti dibawah ini jugak... 

tak lupa jugak aku amik 1 side order tuk anak2...sebab aku tau irfan dan kakak suka makan ni...
Garlic Cheese Onion Rings 

sangatlah berselera mereka makan...sampai kenyang ok...dah kenyang makan terus aku halau masuk tido...hehehe... 

cam biasa, makan tetap makan...dan mata haruslah ke tv ok... 
itulah cerita di hari jumaat yang terakhir untuk tahun 2011...jumpa tahun depan ye...daaa....

3 comments

Friday, December 30, 2011 4:15:00 PM

semangat enngok dak irfan tuh makan..ehhe~~

Friday, December 30, 2011 4:43:00 PM

berbaloi bli kupon ni
last year aku bli
wat ga hehee

Friday, December 30, 2011 4:58:00 PM

kitorang sejak dominos bukak kat area nilai ni dah tak pandang sgt pizza hut..lebih suka dominos.
kalau beli tapau balik umah,dalam keta aku dah makan dulu.bau dia semerbak tak tahan weh

Post a Comment