Friday, December 16, 2011

Masa Yang Ditunggu Telah Tiba


dan inilah harinya...hari yang aku tunggu selama ini...eh selama aku ngandungkan iris la...hehehe...
kan aku pernah citer sebelum ni, yang aku memang NIAT nak berCD kan dak iris ni...
banyak jugak lah koleksi CD yang aku belikan tuk dia..masa awal kelahiran dia dulu, pakai jugaklah pampers cap ayam...budak kecik, asyik, berak kencing...memang kena rajin sesangat la kalu dipakaikan CD masa awal2 gitu...aku lum datang rajin lagi time tu...nak2 aku dalam pantang lagi kan...

dan skang, kerajinan itu semakin menyerap dalam diri...
oleh yang demikian, hari ni terdetik dihati ini nak cuba pakaikan CD tuk dak iris ni...
so, inilah hasilnya..

model CD ibu sepanjang hayat...
iris dah ada tabiat baru...dia dah 'sedar' fungsi tangan...
tu yang nak rodok tangan sendiri masuk mulut tu..
nak kata lapo, rasa minum susu selalu over dos...pai muntah balik la...
ate 'stok' susu melimpah ruah kan...rezeki kurniaan Allah...alhamdulillah syukur...

pasrah ye dik...bila ibu pakaikan CD gini...comel pe dik...
lepas adik 'membuang' kang kita pakai CD kaler dan corak lain...
hehehe, seronok plak nengok anak sendiri pakai CD...
selama ni dok nengok anak orang lain jek...
alahaiii...ni rasa nak order CD baru ni...hahaha...TAMAK... 

ok, mari stat mengsurvey barangan kepeluan anak anak anak bila GAJI bakal menjelang minggu depan...adehh...tabiat tak pat dielakkan ni...korang jangan amalkan selalu...bahaya...tak leh jejalan p suping...suping alam maya pun jadilah...itu pun dinamakan TERAPI apa...huhuhu...

notadijariku: gaji dah nak keluar...aku pun dah mula buat bajet sendiri...keperluan anak2 ke taska dan yuran2 taska anak2 HARUS didahulukan...hok lelain??? takde dalam senarai lagi kut...tunggu naik keje dululah...huhuhu....

12 comments

Friday, December 16, 2011 10:50:00 AM

tiutnye iris!!!

Friday, December 16, 2011 10:51:00 AM

alololo, comey nye iris dah berCD!!
saya pun ikut teruja sama!
nak2 akhir2 thn ni memasing buat year end sale utk CD2 ni...
sabo, sabo! ;)

Friday, December 16, 2011 10:53:00 AM

ehhhh.....nak jgk la..hehe

Friday, December 16, 2011 11:05:00 AM

meh tambah stok ngan akak....heheheh...free delivery dah ;)

Friday, December 16, 2011 11:09:00 AM

ya allah cutenya

Friday, December 16, 2011 11:24:00 AM

aku dulu dlm pantang pakai kan iman CD asyik la bocor
kadang pakai xsmp sejam da bocor
xpasti la salah ke cara aku pakaikan tu
rse sume da ok
ntah la..last2 aku bungkus msk plastik simpan CD2 tu
huhu

Friday, December 16, 2011 11:36:00 AM

comeinyer iris wat tangan gitu..cam best jer CD nih...

Friday, December 16, 2011 11:41:00 AM

muka cam irfan plak dah... ;p

Friday, December 16, 2011 3:00:00 PM

teringin gak nak pakaikan ..kena banak lagi..hihihi..


sudi lah join contest saya

http://www.elyiesazlin.com/2011/12/16/jom-join-sempena-pengaktifan-link-baru/

Friday, December 16, 2011 3:13:00 PM

akak tgh menahan napsu utk mengoder cd tuh....
biar masuk 7 bln gitu baru nak start beli.... saboo...
nnti izan tlg belikan yg murah2 erk.... heheheh....

Friday, December 16, 2011 6:29:00 PM

izan, sehelai macam mana? berapa harga..pakai buang ker aper?..aku macam nak try..kalau beli 3 berapa hengget?..ko xplain skit kat aku izan..

Friday, December 16, 2011 9:05:00 PM

CD tu nama panjang dia apa kak?...

Post a Comment