Tuesday, December 20, 2011

Ni Yang Nyampah Kalu Dah Terjebak Dengan Sinetron...


sejak dua menjak ni...terutama masa cuti berpantang ni...sedar atau tidak, aku dah banyak terjebak nonton sinetron ni...salah satunya sinetron NADA CINTA di astro Ria setiap isnin hingga jumaat jam 630 petang...siyes la pada mulanya aku layan sekadar mengisi masa yang terluang jek (cehh banyak sangatlah yang terluang kan)...layan punya layan akhirnya sendiri terjebak...ni angkara RANDY PANGALILA la...sib baik orangnya genteng...hahaha...eh ahkak luna maya pun ada la...


iklan kejap...
ha saper yang minat ngan randy...jangan lupa saksikan drama BIAR MIMPI SAMPAI KE BINTANG...pada 22 Disember 2011 ni jam 930 malam di Astro Ria...drama ni dia berlakon dengan pelakon Malaysia si Elfira Loy itu...

(^____________^)

semalam punya episod baru episod yang ke 59...dan hari ni yang ke 60 la kan...dek kerana malas nak menunggu lama...beselah kalu dah dinamakan sinetron ni sure berjela2 episod dia kan...so malam tadi aku pun sajelah gatal tangan dok gugel episod LAST drama ni...sekali yang aku dapat hasil dari gugelan itu...mak aih...episod finale drama ini adalah 244 tu..adehh...dah sah tahun depan baru abis...ntah2 pertengahan tahun depan...nak buat cam manakan..umum tau kalu citer sinetron ni gimana episodnya...kadang satu episod pun berjela2...tetambah banyak sangat monolog dalaman...aler cam dialog tanpa suara la...itu satu kemestian kan...

pelik aku, ngaper orang seberang leh wat drama berjela2 cam gini...tapi tidak bagi orang kat negara sendiri...bukan pe, even dah tau senario drama sinetronnya begitu...tapi masih ramai yang sanggup melayan drama ni...dah sanggup yang menunggu kesudahannya kan...aku plak bila tau drama tu kesudahannya pai ke  episod yang 244...terus mood nak jebakkan diri lagi jadi down...sangat2 down...yelah dah stat keje nanti, sure masa tak berapa nak free kan...balik je keje sure tergesa2 nak buat keje lain...kalu time cuti gini lainlah...masa leh ejas...alahaii...

teringat masa aku cuti bersalin melahirkan irfan...masa tu dok layan sinetron LIONTIN kalu tak silap...punyalah aku dok layan drama ni...sampaikan aku dah naik keje berbulan2 pun citernya tak abis2...dan sampai skang aku tak tau gimana kesudahannya...kesian...huhuhu...

tapi tulah...kalu dah sekali terjebak...selamanya susah nak mengelak...adehh...

eh babailah...nanti sambung lagi...daaa...nak layan sinetron PUTERI YANG DITUKAR pulak kat tv3 jam 2 petang ni...hahaha....adehhh

9 comments

Tuesday, December 20, 2011 11:06:00 AM

biasala..klu dh duk umh mmg mcm tu..

Tuesday, December 20, 2011 11:27:00 AM

layan tv je la sis

Tuesday, December 20, 2011 12:05:00 PM

aku tgk tajuk je

layan maharajalawak mega

Tuesday, December 20, 2011 1:03:00 PM

saya pun terjebak ngan Nada dan Ricky ni.sambil tengok smbil membebel..lembap gile.tapi tengok jugak.huhu

Tuesday, December 20, 2011 1:12:00 PM

hahaha
tak layan sinetron

Tuesday, December 20, 2011 2:13:00 PM

dh lama tk tgk nada cinta sejak layan tentang dhia..hehehe..tp nada cinta ok je bole layan kt youtube..a'ah mmg beratus episodnye

Tuesday, December 20, 2011 2:40:00 PM

aku layan Putri Yang Ditukar -TV3...takleh miss, kalo tak sempat, aku buka tonton....hehehehe...

Tuesday, December 20, 2011 3:48:00 PM

hahaha hari2 tengok cerita nie...

Tuesday, December 20, 2011 4:12:00 PM

same la kite... sy pon terlayan citerr nih gak.. nih sume gara2 mak sy...

Post a Comment