Wednesday, December 7, 2011

Perasaan Seorang Isteri


hurmm...ari ni tetiba nak citer pasal PERASAAN...terutama perasaan seorang wanita yang bergelar ISTERI...ok...umum tau skang filem OMBAK RINDU sedang rancak ditayangkan kan...beselah bila filem tengah rancak...mula satu persatu isu yang kurang enak berkenaan dengan filem tu diperkatakan...eh cam tak biasa plak...cam kata pepatah...'RUMAH DAH SIAP, PAHAT MASIH BERBUNYI...eh kata filem ni dah cecah box office dah kan...memang pecah panggung la...salah satu tarikan orang nak ke panggung tak lain tak bukan sebabnya AARON AZIZ la kut...dan yang paling penting ombak rindu ni kan adaptasi dari novel yang best tu...kalu kaki novel sure nak tau camner bila novel di filemkan kan...ada persamaan ke tak???

dan skang isu yang hangat diperkatakan pasal filem OM ni tak lain tak bukan sal adegan ranjang antara abang AA dan kak MK tu...even aku lum nengok sepenuhnya filem ni...dan hati membuak2 nak p nonton sebab ramai yang review kata BEST...tapi bila nengok prebiu, aku tau sikit lah pasal adegan ranjang ni...ada jugak yang pertikaikan sal adegan ranjang ni...pertikaikan sebab apa jangan ditanyalah...aku pun tak tau lah...maybe tak nampak real kut...hahaha...

hurmm...untung ye jadi artis bernama AA ni...dapat peluk sana dapat peluk sini...agaknya berapa ramai artis wanita yang sudah dipeluk oleh AA ni...arghh...kalulah aku isterinya...sure makan hati bila mana nengok si suami berpelukan dengan orang lain...even itu hanyalah sebuah lakonan...owhh tidak...maybe aku meroyan kut...

aku tak tau gimana perasan kak DH isteri AA tu bila nengok lakonan suami sendiri yang berpelukan cam gini...entah...maybe dia dah lali...dan dah semat dalam hati dalam2...realitinya AA hanya milik dia dunia dan akhirat...tapi persoalannya, tak timbulkah kesan dihati bila nengok adegan2 ranjang yang si suami lakonkan itu...tak tercalitkah perasaan??? entah...aku tiada jawapan bagi persoalan yang aku sendiri ajukan...sebab kadang2 sukar nak memahami hati seorang wanita ni...hehehe...

nengok kat dalam filem OM tu...rasa aku dua2 AA dapat kan...ada gak adegan bersama LS di atas katil...kalu aku salah maafkan aku...sebab aku kan lum nonton...cuma baca dan nengok gambar dari mereka2 yang telah prebiu pasal filem ni tau...

arghh sudahlah...kalu aku tulis lelebih aku lak yang lebih emosi...cam AA tu laki aku plak...hehehehe...dan satu lagi soklan dari aku yang bermain2 dalam benak fikiran aku ni...agaknya masa AA dok lakonkan adegan ranjang ngan MK tu dia bayangkan dia bersama DH ke saper???haram ye bila si isteri atau si suami membayangkan wajah orang lain bila mereka BERSAMA...Allahu alam...

eh babai la...emo ok...sampai hati ko AA...

notadijariku: ha, filem DATIN GHAIRAH bakal ditayangkan pada 8 Disember ni...abang AA pun salah sorang pelakonnya...agaknya filem ni box office ke dak??? ceh, cam takde nama lain dah nama filem ni...

hurmm...nampaknya tahun 2011 ni tahun AA la...ada can nak menang ABPBH 2O11 kut...hehehe...

17 comments

Wednesday, December 07, 2011 11:49:00 AM

rasanya adegan ranjang kt ombak rindu takde ler over sgt..
cuma kalau kty kt tmpt isteri dia pun, mau hari2 merajuk..huhuhhhuu

Wednesday, December 07, 2011 11:51:00 AM

klu sy, mau majuk 3bln.. haha

Wednesday, December 07, 2011 11:53:00 AM

hehehe
majuk setahun

Wednesday, December 07, 2011 11:57:00 AM

btol kata kak aty xover sgt bg aku adegan ats katil tu
tp klw aku jadi bini dia huhu
xsanggup kot
tu pasal la linda jasmin xkasi q haidar berlakon adegan peluk2 hahaah

Wednesday, December 07, 2011 12:20:00 PM

mmg tk kan izin kan die blakon cmtu kalo AA tu laki kte hihii..xpe la jnji bkn laki kita udah la..hehee..

*izan..publish la stok susu nk tgk bt tmbh semangat ni...di kala ini rasanya susu kfieza kian merajuk plk..xphm2..huhuu..

Wednesday, December 07, 2011 12:23:00 PM

x berkesempatan tuk tgk movie nie lg

Wednesday, December 07, 2011 12:26:00 PM

sbb itu kamu + kita tidak ditakdirkan termasuk dalam kumpulan artis sebegitu...

Wednesday, December 07, 2011 12:28:00 PM

die bleh dicalonkan ke?
sbb die masih warganegara singapore
huhu..!
filim banyak, tp tak dpt dicalonkan cam ksian plak...

adegan tu cam kak atty n nana cakap le..takde over pun..
tp ye la kan..
kalu dah bini sendrik tgk depan mata masa shooting tu, huhu! nanges dalam hati jawabnye! ;)

Wednesday, December 07, 2011 12:32:00 PM

tu lek kak....dengar2 gak cite pasal ni...tapi dah name pelakon kan....penerimaan penonton la yg berbeza2....

Wednesday, December 07, 2011 1:30:00 PM

hahahah..
sy dah tgk!

bg sy over la babak tue!
sy sbgai laki pun tak sgguo tgk!
malu lah....
tapi diowg sgt2 best berlakon!

Wednesday, December 07, 2011 2:04:00 PM

ish kalau aku la zan mmg makan hati berulam jantung la..mjuq la anuar tak terima offer zaibo dulu hahahaah..tidak laki aku retis la..
pepun..adik aku pi tgk dia kata tak sehebat novel..tah la kan..everybody have their own perception..yg pasti aku nk lik dvd cr..heheh

Wednesday, December 07, 2011 2:21:00 PM

sana sini review best ntah bila nk nengok..tggu dvd jelah kot.. aksi ranjang tk pat nk byg kena tgk depan mata dlu ni..hahaha

Wednesday, December 07, 2011 4:28:00 PM

ehehe kepercayaan tu kena kuat....

Wednesday, December 07, 2011 5:14:00 PM

huuuu tak rela mak
bleh bikin sentap kalo laki mak AA
hehee tp laki mak bukan AA

Wednesday, December 07, 2011 5:16:00 PM

akan jeles bila tengok hubby macam tu..

Thursday, December 08, 2011 2:22:00 PM

huhu..sama je mcm apa yg kami fikir masa tgk OR ari tu hehe

Tuesday, December 13, 2011 10:42:00 AM

payoh mu ni wei.. smpai situ mu pikir.. hahaha... eh, banyak orang peluk banyak la dosa nya.. huhuhu

Post a Comment