Sunday, December 4, 2011

Sejak Berita Perkahwinan Yang Bernilai Jutaan Ringgit Terhebah...Maka, Ramai Yang Mencari Dia


perghh...tetiba minah ni jadi hot...aku syak sesak enjin carian google sebab ramai yang SEARCH nama dia...tadi cek kat nuffnang aku pun gitu...malah satu masa dulu entry sal dia pun jadi popular post...jadi heran aku...ni seme gara2 berita sal perkahwinan dia yang dikatakan bernilai jutaan ringgit...jangan ditanya kahwin atas dasar apa ek...sebab siyesly aku tak pernah tahu  menahu dan tak pernah terpikir nak amik tau...sebab saperlah dia kat aku kan...hahaha...bleh gitu???

tapi aku tau pung sebab ternengok kat wall fb aku tu...oh media dok up citer sal dia...
saper lagi kalu tak si syella kamarudin tu kan...

dan blog aku menerima 136 kunjungan semata kerana dia...tetiba jadi hot kan... 

kat SINI entry yang pernah aku up sal dia dulu...arghh...seksi la dia ni...gambar kawin pun seme nampak lurah dendam...taulah nasi lemak dia RM5...huh...

5 comments

Sunday, December 04, 2011 1:41:00 PM

popular la dia lepas ni

Sunday, December 04, 2011 2:39:00 PM

minah nih tetiba femes lak kan nok...
aku pun bukan apa tak teruja lansung tp munkin dia kwin konon2 jutaan rupiah tuh dn laki dia yg jadi msteri tuh yg bikin hot tuh..

Sunday, December 04, 2011 7:56:00 PM

sape minah syella tu ..aku tak kenai pun ...dah tgk gambo pun aku tak kenai gak ...pelik sungguh ...

Monday, December 05, 2011 7:34:00 AM

huhu dh tgk link lama... makin lama baju makin tk ckup benang.. :p

Monday, December 05, 2011 7:43:00 AM

hahaha... takkan jeles ngan nasi lemak dia... ;p

Post a Comment