Thursday, December 15, 2011

Tabiat Orang Kita


hurmm...memang ini tabiat orang kita...sib baik aku berada di dalam keadaan yang darurat...aku nengok semalam sana sini dok up sal KFC ada buat promo burger free...dan sana sini aku rasa sure tergopoh gapah dan segera ke outlet yang berdekatan semata mau dapatkan burger FREE itu...yelah sapa tak mau kan...tetambah ianya diberi secara PERCUMA...buat julung2 kali jugak kfc wat free cam gitu...sure baru tersedar dari lena yang panjang...hahaha...tapi tapi tapi...ari ni bila baca kat wall kfc tu...nengok promo itu hanya berlangsung selama 1 hari sahaja...alasan yang diberikan oleh pihak admin adalah kehabisan STOK...agagaga....nak percaya ke idak ni...terpulang...

ce nengok...hamik ko...sampai 3,450 komen diterima...sure ramai yang melenting kan...
eh ate PERCUMA...itu memang tabiat orang kita...

eh patutnya kena tulis tajuk tabiat aku ni...hahahaha...
minggu depan kan gaji...bila dah tiba hari gaji...tangan mulalah gatal dok klik sana sini...
eh itu aku tu akulah tu...
skang ada beberapa list yang telah aku senaraikan...belian secara online la kekdahnya bila keadaan tak mengizinkan nak keluar...kalu ikutkan bleh jek aku p mall ke, alamanda ke...tapi mengenangkan keadaan akan menjadi huru dan hara bila aku keluar seorang bersama anak2...so ada baiknya belian dihujung jari sahaja...lagi selamat...ITU MEMANG TABIAT aku...
tapi takdelah beli yang mengarut2...ada pun aku membeli semenya barang keperluan...
terutama keperluan anak2 nak masuk alam taska kembali...

tadi baru nengok slip gaji secara online dekat web anm tu...owhh slip gaji dah keluar...dan amaun BONUS pun ada sekali tu...tapi tapi tapi...buat masa ni hanya mampu nengok slip jelah dulu...gajinya minggu depan kan...huhuhu...kalulah amaun gaji itu kekal buat selamanya...kan best...baru selalu senyum p keje...hahaha...ada hati tu...dah la...ngarut je lebih ni...babaiii....

notadijariku: takde nota tertulis ari ni...

10 comments

Thursday, December 15, 2011 9:55:00 AM

ok nasib tabiat..kalo tebiat lain da tu
hahaaa..tu tabiat aku gak tu suke benda free
pantang dengor free lajuuuu jek

Thursday, December 15, 2011 10:00:00 AM

kak, lanje KFC..hehe

Thursday, December 15, 2011 10:09:00 AM

Tak pasal2 KFC kena cerca dalam fb hehehe. Kena belajo lagi dengan McD kalau nak buat free promotion cenggini...

Thursday, December 15, 2011 10:15:00 AM

ai taktau pape pun pasal promo tu...tup2 tau2 dah tutup...huhu

Thursday, December 15, 2011 10:21:00 AM

jangan buat tebiat suda... ;p

Thursday, December 15, 2011 10:43:00 AM

kalau free semua laju la ..hehe..aku tatau pun..

emm gaji minggu depan ya..19hb kan...waa pasni atur la nak wat pa lak ngan gaji plus bonus..

Thursday, December 15, 2011 11:11:00 AM

Yeay! Mcm best je ade amaun bonus tu. Plan nak belanja ape? Hehehe...

Thursday, December 15, 2011 11:29:00 AM

Satu hari jer???! Chehhh!

Thursday, December 15, 2011 2:26:00 PM

anum x tau pe2 pun tentang promo nie

Thursday, December 15, 2011 2:29:00 PM

nasib la aku bukan peminat kFC

Post a Comment