Tuesday, December 6, 2011

Teringin BerTutti Frutti La Pulak


hurmm...siyes la...aku tak pernah pun masuk kedai Tutti Frutti ni...lalu depan kedai dia pun tak pernah...tapi masa ritu ahad lepas rasanya...masa balik dari mydin beli barang...aku terlalu kat depan kedai ni...dalam hati terus terdetik...eh kat Putrajaya dah ada TUTTI FRUTTI ni ek...ini sudah bagus...

so tadi chat ngan adik2 di opis yang tershayang...terus plan ngan depa, naik jek keje nanti nak ajak ronggeng ke sini...aku suka keluar ngan mereka ni...even mereka ni pangkat adik2 tapi aku bleh layan punya...hehehe...

kita p hari selasa la...sebab ada ladies day...

Presint 15, Putrajaya outlet ( 14 October 2011 )

No. 14, Ground Floor,
Jalan Diplomatik 3,
Presint 15, 62050 Putrajaya.

eh dah lama rupanya dibuka kat putrajaya..buka time aku dalam pantang...patutlah aku baru tau...huhuhu...
ayuh adik2...hehehe...

12 comments

Tuesday, December 06, 2011 3:07:00 PM

bestnya

Tuesday, December 06, 2011 3:18:00 PM

ladies day ni kat semua branch ke?...
klu ye... nak gi petang ni kat sri gombak... ;p

Tuesday, December 06, 2011 3:20:00 PM

Assalam...
Sungguh ku ketinggalan...
Apa benda tu? aiskrim buah2an ke?

Uruskan Android Dari Komputer|Teratak Usang

Tuesday, December 06, 2011 3:20:00 PM

aku dh lamaaa melantak bendalah ni.. ketagih.. cuma time-time breastfeed ni aku jarang la makan sb ni mcm eskrem la.. kang dhiya selsema lak.. huhuhu

Tuesday, December 06, 2011 3:39:00 PM

kak, nk ikut..

Tuesday, December 06, 2011 3:46:00 PM

hahaha baek kak nanti kte pergi ek .. tunggu akak naik keje je kak huhu

Tuesday, December 06, 2011 3:51:00 PM

Sekali sekala bley lah klo nak berTF...sbb mahal.

Tuesday, December 06, 2011 4:45:00 PM

kt seme branch ek ladies day ni. leh la menjenguk. tp kena sediakan poket yg tebal tau. last aritu mkn 3 org RM45 brrrrrrr

Tuesday, December 06, 2011 4:46:00 PM

oh. dan jugak daryn ambik cup yg paling beso. tp dia sayaannnngggg sgt nk mkn. cair gitu je. aiseh

Tuesday, December 06, 2011 8:27:00 PM

ha ah mot... dekat area mydin tu kan.. akak dah usha2 dah 2 minggu lepas... hiks.. tapi dah 2-3 kali dah bawak anak2 ke tutti fruitti ni.. sesapa yang suka yogurt memang jadi peberetla yogurt yang dah jadi eskrim ni..akak bukan penggemar yogurt...tapi anak2 memang kaki yogurt seme sama ngan bapaknye sekali..so layan jekla...

Wednesday, December 07, 2011 9:06:00 AM

yupp..memang sedap..sesuai la dgn regenye yg mahal tuh..hehe..tp ladies day tu tiap2 selasa ke??

Wednesday, December 07, 2011 9:47:00 AM

aku tunggu duit banyak bole la makan br xrasa mahai hahahaa

Post a Comment