Saturday, January 28, 2012

6 Tahun Sudah



hari ni genap usia perkahwinan kami yang ke 6 tahun...alhamdulillah...
tapi cam biasalah...no cake, no card, dan NO WISH...
evertything is nothing...
takpe...yang penting aku ingat...sob sob...

moga sentiasa dibawah rahmatMU ya Allah..

notadijariku: camner nak wish, talian kena barred...huhuhu...

8 comments

Saturday, January 28, 2012 10:50:00 AM

epi enibeseri kak.. =)

Saturday, January 28, 2012 11:42:00 AM

Slmt ulangtahun wei. 3 anak dlm 6 taaon. Not bad hehe


Hj hariz nak buat surprise kot wei hahaha

Sunday, January 29, 2012 9:22:00 AM

selamat menyambut ulangthn perkhwinan buat norizan & haris..moga kalian berbahagia selamanya..walaupun tnpa cincin berlian, kad2 mahupun kandel lite diner..yg penting kasih syang yg terpatri antra kalian berdua.hingga mendpt 3 cahayamata..chaiyok utk anak ke 4..hehe..:) ..

Sunday, January 29, 2012 9:31:00 AM

happy anniversary cik mot @ izan ...semoga berpanjangan hingga ke akhir hayat .... amin ....

Sunday, January 29, 2012 9:53:00 AM

happy anniversary korg! kejap je dh 6 thn kan :)

wehhh aku pn sama takde present pape. tp yg penting masing2 igt. ni ddk jauh2 lg lah kan...

Monday, January 30, 2012 8:47:00 AM

tahniah!

Monday, January 30, 2012 10:39:00 AM

aler same jer la kita ni...

janji kita cukup makan pakai jer la sudah sepanjang perkahwinan...jadi itu dah kira lengkap suami kita uruskan kita dan bahagia kan kita...

Monday, January 30, 2012 3:02:00 PM

Alhamdulillah...dah 6 tahun...smoga terus bpanjangan ye =)

Post a Comment