Thursday, January 26, 2012

Agaknya Kat Rumah Aku TV Tak Cukup Besar Lagi Kut


ini tv yang ada kat GIANT tu...
baper inci idoklah aku ukur plak...

dan INI tv free yang aku dapat ada dirumah aku...hehehe...

gelagat irfan masa p giant itu hari...
siap duduk lagi kat depan tv tu...sambil minum air kotak...

terbaik la...buat tak tau jek orang lalu lalang kat situ...hehehe...

hurmm...agaknya tv kat umah aku tu tak cukup besar kut...
tunggulah ada CABUTAN BERTUAH lagi...
mana tau dapat tv yang lebih incinya dari yang ada sekarang...hehehe...

notadijariku: moga tahun 2012 ni lebih baik dari tahun yang sebelumnya...insyaAllah...

9 comments

Thursday, January 26, 2012 10:15:00 AM

kak, beli la yg 50".. haha

Thursday, January 26, 2012 10:25:00 AM

hahaha selamber jek dak irfan tu
terbaekkk

Thursday, January 26, 2012 10:44:00 AM

insyaAllah

Thursday, January 26, 2012 10:51:00 AM

selamba melepak kat situ..hahaa

Thursday, January 26, 2012 11:23:00 AM

kak pinjam gambaq

Thursday, January 26, 2012 11:25:00 AM

tudia irfan..heheh..lawak la irfan nih..wat aunty tegelak ja tau...slumber rock dia je..

Thursday, January 26, 2012 11:46:00 AM

heheh anak2 kan mmg saje kadang... sebenornya suka byk tv kat situ kot

Thursday, January 26, 2012 2:49:00 PM

haha...sempoi~~

Friday, January 27, 2012 10:23:00 AM

wahhh wahhh .... duduk atas lantai tu tatahan ...hahha

Post a Comment