Friday, January 20, 2012

Aku Nak Header Baru...Ada Sesapa Mahu Buatkan


hurmm...tahun baru sudah...dan bila tahun baru ni, rasa nak berubah jadi baru jugak...
ingat mau tukar header baru kat blog ni...
bukan apa, kadang aku pun cemuih jugak nengok blog sendiri...
hahaha, bleh gitu...

mau tukar header yang lebih ceria la pasni...
baru semangat berblog melonjak2...ekekeke...
over kan...pastu nak renovate sikit2 blog ni...tu pun kalu aku rajin la...hehehe...

hurmm header baru dah ditempah...
tunggulah sampai ianya siap...
dah siap sok baru leh tempek kat sini...
btw, thanks pada mereka2 yang sudi drop by kat blog aku ni...

eh aku ada beberapa FM tuk korang...
nanti aku bitau ek camner untuk mereka yang berminat...
daaa....

3 comments

Friday, January 20, 2012 8:44:00 AM

wahhhh ...aku sentiasa mls ....

kak dh dpt envelope ??

Friday, January 20, 2012 9:52:00 AM

bestya ada header baru ;)

nnt cikmot share kt mana tempah bole.sbb kalau murah2 mau jugak sy tukar header sy tu :")

Friday, January 20, 2012 10:07:00 AM

kak..nk FM.. muehehehe

Post a Comment