Tuesday, January 3, 2012

Anugerah Bintang Popular Berita Harian 25-Adakah Ianya Milik Aaron Aziz???



hurmm...skang dah stat undian kan tuk ABPBH 2011 kan...
so korang camner...dah buat undian??? saper yang korang rasa bleh menang...bleh jadi BINTANG PALING POPULAR 2011 menggantikan shaheizy sam...atau beliau masih kekal paling popular???
kita tungguuu....

malam tadi, dok riki2 kat web ABPBH tu...
saje nak nengok pencalonan abang AA
sebab tahun 2011 rasa cam tahun kegemilangan dia jek
kalu dia tak menang PELAKON TV LELAKI POPULAR...mungkin PELAKON FILEM LELAKI POPULAR milik dia kan...
nengok sajalah, rating tv3 mencanak2 naik masa drama NORA ELENA ditayangkan...
dan filem KL GANGSTER pun jadi filem pecah panggung...



tak lupa jugak TEATER BADAI SEMALAM...jadi lagenda gak...teater yang paling banyak penonton...
ni seme dek kerana aura abang AA tulah...owhh aaron aziz, kamu bikin makcik2 di luar sana penasaran tau...hehehe...hingga mengheret mereka menonton teater tu...
alasan yang diberi...makcik nak nengok aaron aziz je...hehehe...kelassss kau aaron...

dan yang paling terbaru tak lain tak bukan la kan... filem OMBAK RINDU...tu pun pecah panggung jugak...memang menjadi2 ar AA sejak kebelakangan ni...
rasanya, tak salah kalu aku cakap yang 2011 ni tahun kegemilangan beliau...apa yang aku perasan kan sangat kan...masa filem OR dok hebat ditayangkan kat panggung...astro pun dok hebat ulang tayang filem PISAU CUKUR berkali2...pai dah leh apal la skrip so fazura tu...semenya kerana penangan AARON AZIZ nilah...huhuhu...see...aura beliau berada dimana2 sahaja tau...

korang ada nengok tak telefilem bertajuk KEKASIH AWAL DAN AKHIR yang telah ditayangkan pada 9 November jam 8.30 malam yang lalu??? telefilem ni merupakan drama pertama yang diarahkan oleh Aaron Aziz tu...aku ada gak nengok...not bad...jalan cerita bagus..pelakon pun bagus gak...pandai AA ni tau...amik SITI SALEHA jadi salah sorang heroin dia...cam tetahu jek ramai hotlovers dia mau nengok mereka berdua berlakon bersama lagi...hurmm...AA dah semakin melebarkan sayapnya di Malaysia kan...skang pun dengar citer AA berusaha nak dapatkan taraf PR kat sini...moga usaha beliau berhasil..sok2 ajak ramai2 lagi dok sini tau...hehehe... 


so marilah mengundi sekarang...undi dengan tepat siapa pilihan anda...mana tau bleh menang sebagai pembaca bertuah kan kan...hehehe...

notadijariku: agaknya anugerah ni buat kat ARENA OF STARS ke...nak p genting jugaklah time tu...cehh, tetiba jek kan...

9 comments

Tuesday, January 03, 2012 2:36:00 PM

semalam baru tengok AA..romantis giler beb...haduihhh

Tuesday, January 03, 2012 2:44:00 PM

terbaik

Tuesday, January 03, 2012 2:56:00 PM

rasenye die kot kak....tgk le fenomena aaron aziz skrang nie....lagi2 dgn ombak rindu...mmg terbaek laaaaa....

Tuesday, January 03, 2012 3:21:00 PM

abang ajis... sampai juri maharaja lawak pun panggil dia. padahal dia wat muka boring je. nak komen pun mcm nak tanak.

Tuesday, January 03, 2012 3:33:00 PM

tak mustahil kan
meletop2 dia skang ni

Tuesday, January 03, 2012 4:09:00 PM

abg AA mmg hensem..kalah dah hans isaac

Tuesday, January 03, 2012 4:28:00 PM

aaron ajis takpe jgn jd milik si pasah sendat udah..asal nk ABP je dan2 la dia create kontroversi..thn ni xde drama dia leh up kan diri sibuk nk kutuk nora danish psl ramai org puji lakonan dlm tentang dhia..eww busuk hati sgt tau..ni lak dok nayang tweet dia ngn kekasih cinta mati dia tu..saje je dasar attention seeker..buhsan mak tauuu

Tuesday, January 03, 2012 5:27:00 PM

haha~ psl AA nie maera takleh ckp dpn husben.dia jeles sb maera selalu puji AA nie handsome!

Tuesday, January 03, 2012 10:24:00 PM

Bole jd gak kalau kata AA yg menang thn ni...

Post a Comment