Friday, January 13, 2012

Bila Nak P Jejalan Ni a.k.a P Oliday???


hurmm...cepatnya masa berlalu kan...eso lusa tulat tubing my wedding anniversary yang ke 6 tahun...aku dah siap tanya hubby takde adiah ke tahun ni..kata dia nak candle light dinner...bawa anak3 sekali...hehehe...aku tak kisah pun...dah biasa kan...no kek, no card...kadang2 sampai no wish tau...sob sob...arghh...hubby aku tu bukan jenis romantik ala jentik2 tu...

macam tahun² sudah selalunya time anniversary tu kami p oliday...saje jalan² makang hangin kan...seingat aku dengan ingatan yang bersisa ni...dah 2 kali jugaklah ke Langkawi sambut anniversary...tapi tahun ni nampaknya bajeting tak berapa nak ada untu p oliday naik flight ni bagai...ada pun maybe ke penang kut...sambil balik kampung hubby sambil tu leh minum air...huhuhu...

hubby kata balik ni nak bawa p Pulau Aman sana...nengoklah keadaan cuaca cam mana kan...aku tak kisah, i polo jek...janji jangan cuaca yang agak panas ajak berjalan memang aku akan bad mood ar...hehehe...

kesimpulannya, bila aku nak p oliday naik flight ni...
erkk...takde p la kut...SBPA ditangguhkan...bajet takde...huhuhu...
so mari dok dediam...

notadijariku: rasa cam nak ajak hubby balik kampung di kelantan dan terengganu la plak...ok tak???

2 comments

Friday, January 13, 2012 3:39:00 PM

aku taon ni nak pi redang lah naik berjaya air.. kite warga dca ni leh dapat diskaun 50-70% tau...

jom!!!!!!!

Friday, January 13, 2012 7:16:00 PM

kalo ke pata timur jangan lupa singgah makang sata di kuala kemamang....mu lupo siap r mu

Post a Comment