Thursday, January 19, 2012

Cerita RED VELVET Lagi


ok, mari kita bercerita pasal makan kek...
tak lain tak bukan cerita pasal kek RED VELVET...
ingat tak masa aku dalam pantang ritu, aku pernah citer sal my bos datang kerumah melawat aku dan anak3 dengan membawa sebiji kek red velvet seperti di entry INI...

huhuhu...masa dalam pantang tak puas makan kek...eh memang aku tak jamah sangat pun...ada pun aku curi² jamah jek...tapi dah naik keje ni terasa membuak² nak makan kek ni lagi...
so ritu aku tanyalah kat my bos, anak dia ada buat tuk jual tak...sajelah berbasa basi kan...

tup² semalam...masa bos sampai opis...dia kata cam gini 'izan, ada kek dalam kereta saya...kek yang ko minta ritu...yana dah buatkan... alahai...sangat terkejut aku dibuatnya...ingatkan my bos dah lupa...sekali dia betul² suh si yana (anak dara dia) buatkan...

tengahari semalam, sewaktu lunch hour, kebetulan aku pun keluar amik kakak dari tadika tuk anto ke transit...aku pun p amik kek tersebut dari dalam kereta bos..pindahkan ke kereta aku tu...

dan nilah kek yang aku maksudkan itu...baper kg punya aku pun tak tau...
rege??? hehehe, biarlah rahsia antara bos dan PA nya...hahaha...

aku bukan jenis yang tamak...nak pulun seBIJI kek ni sorang²...
so aku bawa naik ke opis...potong dan agihkan tuk my opismate sepotong sorang...
enjoy makan kek semalam...lepas ni kita makan DOMINO plak...

nyum²...enak jua dimakan begitu sahaja...

ok, sorang dapat sepotong...aku caj sepotong RM5 boleh...hahaha...
sempat lagi nak buat meniaga tu...

dan ari ni kek tu masih berbaki di dalam peti es di opis ni...
jap lagi mau memulun...
lapar ahh...

notadijariku: erkk...ibu ngandung kat tingkat 4 sana...mau ke sepotong...hehehe...

13 comments

Thursday, January 19, 2012 8:39:00 AM

ko tanya aku ker? aku nak....
hihihi

Thursday, January 19, 2012 8:45:00 AM

nampak sedap.. topping did cream cheese ke?

Thursday, January 19, 2012 8:54:00 AM

adoii pepagi tgk kek ni mmg terliur dah la...

Thursday, January 19, 2012 9:05:00 AM

patut la mcm terasa-rasa nak makan kek... meh hantar sepiring - tkt 13... ;p

Thursday, January 19, 2012 9:09:00 AM

akak xpelawa sy pun kannnnnn

Thursday, January 19, 2012 9:13:00 AM

mmg sedap kan kak kek ni....lagi tebal cream cheesenye lagi sedap heheehehehe......

Thursday, January 19, 2012 9:14:00 AM

terliuq aku tgk...br makan cheese cake kemarin...

Thursday, January 19, 2012 9:18:00 AM

sedap ke weiii

kak ptg karang ima bg envelope kat k.mek tau ....tp terlupa nk bg ke k.mek kelam kabut...hehe

Thursday, January 19, 2012 9:22:00 AM

walaweh pasni domino tu
tutti pwutti bile lak hehe

Thursday, January 19, 2012 9:38:00 AM

Sedap! Ada red velvet cake yg tak guna lgsg pewarna merah tau. Yg itu mmg betul2 real red velvet dan org yg msknye serious mmg pakar. Tp kat ne nak cri eh?

Thursday, January 19, 2012 10:19:00 AM

red velvet aku da rase..nak rs pavlova lak..ko tau tak sp pndai wat..

Thursday, January 19, 2012 10:51:00 AM

WAHHHH .. sedapnyeee

Thursday, January 19, 2012 11:03:00 AM

nak jugak bleh?... pos eh.. hehe

Post a Comment