Wednesday, January 18, 2012

Dua Ber Sepupu


iris dan anak kak ngah aku...
beza umur derang hanya 2 hari kut...
kalu aku tak salah kira...
ye, aku admit...aku memang fail bab kira mengira ni...

 AIZAMUDIN AZRAF lahir pada 9.10.11 jam 12.39 tengahari...
manakala
 HAYFA' NUR IRIS lahir pada 11.10.11 jam 12.40 tengahari....

nampak kembung jek perut iris kan...
sebab time tu dia pakai CD...
tapi kata kak ngah aku...iris memang agak COBOK sikit dari azraf tu...

terbalik plak...sebab anak kak ngah yang ni matanya agak sepet...
dan mata iris agak bulat jugak...

esok sekolah sesama ye...

hurmm...tahun lepas mak dapat 2 orang cucu sekaligus...
tahun ni???nengok la adik² aku punya production...hahaha...
aku??? tak pat join mereka buat masa ni... :p

notadijariku: anak2 kak ngah aku seme AA cam AirAsia plak...
AIMAN AMZAL
AINUR AFIFAH
AIRIEL ASHRAF
AIZAMUDIN AZRAF

9 comments

Wednesday, January 18, 2012 1:23:00 PM

alalala!
cumelnya!

Wednesday, January 18, 2012 1:31:00 PM

ingatkan 2,2 girl, gurl...

Wednesday, January 18, 2012 2:09:00 PM

sumpah both chumelll...rindu tahap gaban kt ank tgk gmbr ni..huhu...

Wednesday, January 18, 2012 2:21:00 PM

Yrabbi! Comelnya!

Wednesday, January 18, 2012 2:22:00 PM

nanti kalo dah besar macammana pulak dua sepupu ini kan

Wednesday, January 18, 2012 2:51:00 PM

mereka sngt comel..izan ..mmg iris lagi debok..hehe

Wednesday, January 18, 2012 3:53:00 PM

wah unik arr nama2 ne seme...

Wednesday, January 18, 2012 5:06:00 PM

eh! iris punye birthday 11/10 erk?... hahaa... terbalik lerr plak... baby dhiyaa 10/11....

Thursday, February 23, 2012 11:52:00 AM

montel nye dak iris... aku geget bleh kak ... ptg ni klu jumpe lg aku nk geget tgn die

Post a Comment