Monday, January 2, 2012

Hanya-Untuk Kamu


ok...takmo kalah punya pasal...aku dah nengok filem OMBAK RINDU tu...berkali2 ok...mana lagi kalu bukan kat ASTRO FIRST sana kan...mulanya ingat nak beli dvd jek...tapi rege dvd tu RM19.90 (termasuk cover) carik jugak yang takde cover ORIGINAL regenya lebih murah hanya RM9.90...tapi lum keluar lagi...sudahnya purchased kat ASTRO FIRST jelah...baru RM15...jimat rm4.90 pun...leh nengok berkali2 kan...kalu beli dvd pun, bukannya aku rajin nak nengok berkali2...malas nak pasang pemain cakera padat tu kekdahnya...lainlah dvd korea...hari2 aku leh layan...terutama part yang BEST...hahaha...

hurmm...tentang prebiu filem ni edisi TAKMO KALAH dari aku macam biasa  tu kan..nantilah aku review kan...tapi kat entry ni aku nak citer sal lagu penutup tu...UNTUK KAMU nyanyian HAFIZ...arghh...mak hampir tertipu tau...sekali dengar suara cam suara perempuan...siap berbeta ngan hubby sama ada adira or hafiz yang nyanyi...so aku pun gugel baru jap tadi...hurmm...rupanya adik hafiz yang nyanyi...merdu ahh suara kamu dik...cam suara adik adira dah tau...

so mari layan...UNTUK KAMU....


Raut wajah...Mendamaikan...
Dan sesuci..Selembut hatimu..
Sinar mata...Mempersona...
Bagai gugur seluruh jantungku...
Aku Ingin engkau tahu...

Cinta aku satu...
Tercipta buat dirimu..
Hanya... Untuk kamu...
Huuu....Huuu...Huuu....
Huuu....Huuu...Huuu...

Aku ingin engkau tahu..
Cinta aku satu.....
Tercipta buat dirimu...
Hanya untuk kamu....
 
(^______________^)
 
katanya pasangan kekasih hafiz dan adira ni dah putus kan...
takpelah dik...CINTA TAK SEMESTINYA BERSATU tau...
patah tumbuh hilang berganti...
lumrah kehidupan...
jangan mudah gif ap ok...

3 comments

Monday, January 02, 2012 2:52:00 PM

emm baru aku tau adik hafiz ya..suara ala2 pompuan ...dua kali dngaq cam laki..

Monday, January 02, 2012 3:20:00 PM

lamanyaaaa x singgah sini ..
winduuu ngan hang dikk ekek

aloor dia dah putus ke ?? ciannn

ermm akak pun dah tgk ombak rinduu nie .. punn astro 1st jugak .. memang malas lahh nak layan di pawagam , huhu hubby akak x suke ;)

Monday, January 02, 2012 11:16:00 PM

tengok kat u tube je... free... ;p

Post a Comment