Friday, January 13, 2012

Ipad For Kids...Aku Dah Beli


tadi nengok nana ada up sal ipad for kids ni...
aku dah lama nak isi SS kat GB di frugal mommies group kat FB tu...
tapi tak terisi2...bila dah baca entry  nana, baru dok teringat balik...
sib baik masih sempat...dapatlah RM20++ tidak termasuk postage...
oklah kan..nak beli ipad yang sebenarnya tidaklah kan...
aku pun tak mampu nak pakai...
so jadilah ipad hok ni jek...heheh...

nilah rupa ipad tu...
so sabar menanti jelah barang itu tiba...

notadijariku: makin hari makin terjebak dengan FRUGAL MOMMIES ni...ada jek gatal tangan nak join GB...huhuhuhu...kes agak parah... :p

6 comments

Friday, January 13, 2012 9:32:00 PM

saya pun ada gak..tak dapat lagi mungkin hujung bulan ni..oo murah plk yer rm20++...saya beli rm38 termasuk postage..

Friday, January 13, 2012 11:32:00 PM

rm20? murahnya mot.. akak beli RM36 include postage...

Saturday, January 14, 2012 10:02:00 AM

haishhhh.... nak beli ke tak nih????
hehehhe

Saturday, January 14, 2012 5:13:00 PM

ada lagi tak...nak..tlg zan belikan..aku bayo

Monday, January 16, 2012 9:32:00 AM

salam,

ada lagi ker ipada nie?murah tu..
tolong belikan bleh tak izan?
kita bank in kan duit leh?

Monday, January 16, 2012 10:54:00 AM

klu la fahim nk main mende gini kan bagus ... ni tak asek dok main gemas je.....

Post a Comment