Tuesday, January 17, 2012

Kadang-Kadang Spectra 3...Kadang-Kadang Avent Manual...Memanalah Yang Aku Suka


agak lama jugak kan aku tak UP aktiviti terkini yang harus aku lakukan hari² terutama sekali time² rehat cam gini...ekseli aku baru pulang dari berMCD di Alamanda sana...
lepas makan terus jek balik opis...tak daya la aku nak jejalan cuci poket seme...
sebab 'muatan' cam dah tak leh menampung lagi...haruslah pulang ke opis dengan kadar segera...

so sampai opis terus pasang komponen mana yang patut...
selalu aku punya PORT aktiviti ni di surau...tapi memandangkan bos takde rini...
jadinya projek berjalan di depan pc jelah...senang...hehehe...

dan nilah hasil yang terkumpul...
alhamdulillah...8 oz untuk satu sesi hari ni...

direct di depan pc dengan menggunakan SPECTRA 3 aku ni la...
bijak tak, di opis aku gunakan S3 ni sebab gunakan letrik...
manakala di rumah aku guna AVENT MANUAL jelah...
jimat letrik kekdahnya... 

8 oz stok tuk iris... 

sambil ngepam sambil pandang wajah budak ni...
barulah penghasilan susu meningkat...hehehe...
sayang sama itu anak3...semua... 

notadijariku: sib baik bos takde kan...kalu bos ada, tak bleh la aku nak pam direct cam gini...sure kena p surau sana...hehehe...

17 comments

Tuesday, January 17, 2012 1:54:00 PM

syabas!!!
teruskan usaha memerah..hehee

Tuesday, January 17, 2012 1:58:00 PM

cayok lah....

Tuesday, January 17, 2012 2:00:00 PM

bayankyer skali pump dpt 8oz..jeless

Tuesday, January 17, 2012 2:02:00 PM

mak aih iris awat comei bangattttt! dh rupa ank omputih dah..hihihi

Tuesday, January 17, 2012 2:03:00 PM

wah baguzz nya hasil..manyak sekali wooo... zat mcd la nih...hehehe

Tuesday, January 17, 2012 2:09:00 PM

COMEY BETUL IRIS ... :)

Tuesday, January 17, 2012 2:12:00 PM

seronoknya bila hasil dpt banyak.. pakai yg letrik ni laju je kan

Tuesday, January 17, 2012 2:23:00 PM

kak comey gile iris..putih melepak ... geram ....ikut mak die la ni ...

byk nye seklai pam dekat 250ml....

ima pam slalu nye separuh drpd tu je... mls nk pam byk2 takut rugi alisha xmau minum thru botol...tkt taska buang je lebihan tu ....pam ckit2 bg hilang bengkak je kat opis ni

Tuesday, January 17, 2012 2:44:00 PM

lain pulak muka dak iris ni..

Tuesday, January 17, 2012 4:00:00 PM

mcm anak org putih jer..comey bangat anak dara ni...cop buat menantu



------------------------------------
ha guna harta kerajaan tuk bagi anak makan...ehehehehehehehheheehhehe jgn terasa deh....

Tuesday, January 17, 2012 4:23:00 PM

Byk susu dpt yer sekali pam...

Tuesday, January 17, 2012 4:36:00 PM

alhamdulillah rezeki iris.. mesti syiok kalu sekali pam dapat banyak gitu kan, makin berkobar2 nak buat stok untuk anak.. hehe

Tuesday, January 17, 2012 4:50:00 PM

wah sonok memerah...best nya pakai pump ni...x mampu nak beli,,,mahal lar pump niee..

Tuesday, January 17, 2012 6:12:00 PM

skali pump 8oz..byk tu

Tuesday, January 17, 2012 6:31:00 PM

tembam n macam anak owg mat salleh si iris..emm geramnya..o ingatkan wat apa la td rupenya nga memerah hahaha^^

Tuesday, January 17, 2012 7:42:00 PM

waduhh syabas dikk ! .. banyak hasilnyee tuu .. alhamdulillahhh
semakin sihattt lahhh bb ;)

Tuesday, January 17, 2012 10:09:00 PM

comellllnya iris mcm ank omputih ;)

ehemm nampak dek abg kakal mau tepikat ni hehe

Post a Comment