Tuesday, January 17, 2012

Kosong


dah kosong dah...malas nak tunggu lagi...
blog suam2 suku jek pung kan...

ni amaun yang terkumpul selama aku bergelar seorang blogger...
takde capai 1k pun...
skang BE pun dah takde...
maybe bawa berbulan² jugaklah takdenya...
takpe...takde BE pun takpe...ayat sedih...hahaha...

banyak gak la kan...pai RM681.55 tu jumlah keseluruhan...
saper nak kasi duit free banyak gini...
BR1M pun dia kasi RM500 jek...

notadijariku: hurmm...permulaan 2012 yang begitu hambar...makan tahun jugaklah gamaknya nak cash out untuk kali berikutnya...sob sob...

10 comments

Tuesday, January 17, 2012 11:01:00 AM

aku pon takde BE

Tuesday, January 17, 2012 11:04:00 AM

wow.. banyak ler tu. sapa nak bagi free2 ye tak. hehe.. jemput jalan ke blog saya http://hebatkan.blogspot.com salam kenal :)

Tuesday, January 17, 2012 11:12:00 AM

Fuh...banyak tul amaun tu...happy 4 u...best nya kan...cikmot makin semangat la nak blog yer...sape nak bagi free yerk...en. somi pun lem tentu nak bg utk jimba2...

Tuesday, January 17, 2012 11:20:00 AM

woahh banyak tuuu...sy punya amount nak beli beras pun tak lepas hehe

Tuesday, January 17, 2012 11:36:00 AM

banyak tu..kita dah 2 tahun belum boleh cash out lg..btw,salam kenal dr saya..

Tuesday, January 17, 2012 11:37:00 AM

wow dah banyak tu. akak ni tak penah lagi nak cash out....huhuhu..ada pun ciput

Tuesday, January 17, 2012 11:42:00 AM

aku pun tak dak BE dah ... lama dah dekat sebulan dah...


amaun... huhu tak sampai 1oo pun lagi...hahaha


byk tu kak

kak hari ni klu free ima nk mai amik sticker tau ... pepe hal ai adjust ngan abah dulu ek

Tuesday, January 17, 2012 11:43:00 AM

alhamdulillah...rezeki menulis blog kan kak...sape nak bagi...dpt le buat topup beli barang gitu.....lieya dah lame tak cek nuffnang nie sebb line opis block plak nuffnang ni.....

Tuesday, January 17, 2012 11:56:00 AM

eh okey la tu..saya pertama kali cash out rm50.ni tgh tunggu nak cukupkan rm50 tapi x cukup2 jugak..kena tambah lagi 83sen baru boleh cash out.huhu

Tuesday, January 17, 2012 1:10:00 PM

BR1M, ko layak ke?

Post a Comment