Friday, January 20, 2012

Lebih Ekonomi...Lebih Jimat


Baju yang sama...TETAPI...orang yang berbeza...
kes berjimat kekdahnya...hehehe...nama pun baju UNISEX kan... :p

HANAN NUR INSYIRAH

HADIF NASR IRFAN 

HAYFA' NUR IRIS 

erkk...no 4??? ekekeke...berangan sungguh...
baru rasa nak kurus ni... :p

notadijariku: ok, jap lagi mau keluar...p JPM sana...ada jualan...mau cari inner ayunar...

17 comments

Friday, January 20, 2012 10:21:00 AM

wa..iris dah pandai wat peace la, hehe

Friday, January 20, 2012 10:24:00 AM

@Nad @ MamaZakwan
hehehe, peace tak berapa menjadi tu nad...

Friday, January 20, 2012 10:24:00 AM

muka suma sepeten..baju plk turun temurun...

iris tu mcm nk buat peace je...cer tgk..hehee

Friday, January 20, 2012 10:28:00 AM

kalo 4 barulah dipanggil produktiviti...kekekeke

Friday, January 20, 2012 10:28:00 AM

peh... HNI3 dah pandai peace

Friday, January 20, 2012 10:30:00 AM

muka diorg berbeza2 ek ...
semua ade kecomelan tersendrik....budak baik iris tuh ,..iskh sgt gebu peha die ... achik rasa cam cubit je ari tu ...hahaha seb baik die tdo pastu alisha takut ke aku kak...klu dah lama aku gomol anak hang ...pikirkan aku ni tak brape nk elok je ari tu ....kot2 pembawa ....

Friday, January 20, 2012 10:32:00 AM

alah kecik2 belasah jek pakai ape..kang dah beso cam abg die baru la tukar..heheheh....

ape kak?no. 4..jom jalan sekali..hahaha

Friday, January 20, 2012 10:34:00 AM

si kecik buat peace maksud die die rileks je tak kisah punya.. ngehngeh

Friday, January 20, 2012 10:35:00 AM

comel irfan gelak cm tuh..hehe

Friday, January 20, 2012 10:36:00 AM

jimat!!!

Friday, January 20, 2012 10:44:00 AM

wah seronoknya, baju sama tapi orang lain..memang jimat.

Friday, January 20, 2012 11:26:00 AM

uishh akak macam nie gak dikk
bila elokkk , baik pakai kan aje
no halll
jimat punn ye ! .. ;)

Friday, January 20, 2012 11:28:00 AM

hahahah comelllnyee....mmg jimat..

gmba last tu bnaby mcm wat PEACE..hahaha...cute sgt...

Friday, January 20, 2012 11:41:00 AM

mmg jimat

Friday, January 20, 2012 11:48:00 AM

aku rasa derang ni masa kecik beza muka kan... takpe.. beza muka senang kenal... mana satu hanan.. mana satu hadif.. mana satu iris.. hehehehehe... janji anak izan.. :)

Friday, January 20, 2012 12:11:00 PM

hah 3 beradik... print gambar n gantung sebelah2 mesti cun n jadi kenangan dorang bila dah besar nanti...

peace yoa iris!! hehe

Friday, January 20, 2012 2:48:00 PM

uit kak, comelnyeee anak2 akak.. tapi muka diorang lain kan.. muka Qimie dgn Eqal lebih kurang je..

Post a Comment