Tuesday, January 10, 2012

Merah Itu Menawan


citer pasal semalam...citer hari ni nantilah aku citer neks entry...huhuhu....
masa jejalan di alamanda semalam...tetiba tersinggah di VINCCI punya outlet...dah agak lama gak la aku tak punya kasut dari VINCCI ni even sepasang jek pun...so cuci mata punya pasal...alih2 rembat gak sepasang sandal kaler merah seperti di bawah...

rege asal RM25...tapi ada less...jadinya regenya RM12.50...tak cakap banyak terus aku amik...wat pakai basahan di opis...hehehe...


barang murah lepas sale...saper yang tak suka kan...hehehe...

notadijariku: hati asyik dok teringat kat iris jek ni...haihh...fenomena biasa lepas cuti bersalin...arghh....

13 comments

Tuesday, January 10, 2012 8:29:00 AM

dah lama akak tak shopping kat vincci. ingat dulu zaman blajar, kalo cari kasut mesti pegi vincci borong sakan lak tu

Tuesday, January 10, 2012 8:38:00 AM

mmg menawan..:)

Tuesday, January 10, 2012 8:44:00 AM

mmg cun kak....merah ang2 gitu...... boleh tahan la kak hargenye...ni buat lieya terguda jugak ni ekekeek

amboi kak, nak masuk kerja, soping kasut baru...auwww!

Tuesday, January 10, 2012 8:46:00 AM

orang dedulu suka ckp..merahnya makngah..hehe...cun sandal tu

Tuesday, January 10, 2012 8:47:00 AM

cantik... vinci mmg sales betul kali ni kan.. murah tu

Tuesday, January 10, 2012 8:47:00 AM

sangat menarik warna merah

Tuesday, January 10, 2012 8:48:00 AM

peberet kaler ku..merah ang ang...ok la..reger pun patutan..mmg worth it utk beli..

Tuesday, January 10, 2012 8:53:00 AM

merahnyer mak ngah...

Tuesday, January 10, 2012 9:06:00 AM

merah giler!!!

Tuesday, January 10, 2012 9:11:00 AM

cantik...murahnya...x nah jupe vincci jual kasut murah camtu...da lama tinggalkan vincci

Tuesday, January 10, 2012 9:45:00 AM

ang ang! haihh..

Tuesday, January 10, 2012 9:45:00 AM

wowoo..merah mmg menawan..mcm nk pi cari gak kasut tu..hahaaa...

owhh dh stat keje ehh...selamat bertugas..!

Tuesday, January 10, 2012 10:41:00 AM

cun weiiiii

Post a Comment