Tuesday, January 10, 2012

Persediaan Untuk Kembali Ke Taska


ni citer di hari terakhir tahun 2011...kan aku pernah citer sal isu pizza hot tu kan...
ekseli aku p jj ritu pun sebab nak buat sticker nama tuk iris...
nak tampal kat kesemua botol ebm dia...
senang tuk dibawa ke taska..
aku kan suka kekemasan...so takmo la main tulis guna marker or tulis atas salotape, kendian tampal kat botol...
daripada wat cam gitu...baik aku wat sticker terus...
waterproof lagi..so tak perlu nak ditampal berkali kali kan...

mulanya ingat nak p buat kat booth yang terletak dalam tesco shah alam sana...
tapi tanya kat seorang kawan tu, kebetulan dan rupanya kat Jusco CHERAS SELATAN pun ada gak...
sebelum ni takde...kiranya booth ni baru jugak lah...

terletak di aras 2...berhadapan dengan Sony Center dan berdekatan dengan kedai buku POPULAR rasanya...
nilah booth yang aku maksudkan itu...
kalu sesapa nak buat sticker ke apa, leh ar ke sini...

aku amik sticker yang berharga RM10 untuk 100 pcs...
mulanya ingat nak order kat satu web ni...
tapi rege yang ditawarkan RM12 untuk 100pcs TIDAK TERMASUK kos hantar...
adehh, mahal la plak...
so alang2 tu terus ajak hubby ke jusco ni...sesambil leh cuci poket sekali kan...
huhuhu....

kat booth ni korang leh ar pilih sticker mana yang korang berkenan...
dan ada jugak yang harganya serendah RM5 untuk 100pcs tau...
so sila merambang mata anda...hehehe...

balik tu terus tampal kat botol² iris yang ada...
contoh sticker yang aku buat...
jangan tak tau, siap ada no telefon lagi...
senang in case pihak taska nak hubungi kan...

eh tak lupa jugak, aku siap amik order tau...tolong buatkan sekali tuk anak² eima aka manja tu...untuk ALISHA MAISARA dan ADIB FAHIM...tapi tah bila eima nak amik sticker ni kat aku pun tak tau la...huhuhu...

notadijariku: 100pcs tu, leh siap tampal kat seme baragan kepunyaan iris tau...huhuhu...
owhh, aku buat yang iris jek...sebab yang abang dia dan kakak dia, masih banyak lagi sticker yang buat ari tu...so takmolah membazir kan...

15 comments

Tuesday, January 10, 2012 2:13:00 PM

bagusnya....

pengasuh anak saya cuma jaga anak saya sorang je makanya tak risau la klu tertukar dgn anak orang lain hiihhi

Tuesday, January 10, 2012 2:17:00 PM

murahnya harga pelekat

Tuesday, January 10, 2012 2:25:00 PM

yg aku kirim kat ko tu...buat tak..lama dah aku kirim tlg tempahkan..rasanye dah makan bulan atau tahun dah ni...

Tuesday, January 10, 2012 2:28:00 PM

Nampak kemas kalau siap sticker macam ni.

Idea menarik! - Hadiah, Bajet dan Perancangan

Tuesday, January 10, 2012 2:29:00 PM

nak tempah jugak la.... tq for sharing

Tuesday, January 10, 2012 2:39:00 PM

yg aku punya..hg ada order dak izan...:P
wey murah la ...peh tuh...nama tuh mmg ready printed ke?

Tuesday, January 10, 2012 3:12:00 PM

best pulak ada tampal sticker nama gitu...sticker no ada buat sekali tak..?

Tuesday, January 10, 2012 3:31:00 PM

erm, ok gak wat sticker kan, senang jerk tinggal tampal..

Tuesday, January 10, 2012 3:49:00 PM

senang kan tepek sticker gitu....
siap no tepon lagik.... lagik snang klu ape2 hal...

Tuesday, January 10, 2012 3:57:00 PM

murah juga harga sticker tu....

Tuesday, January 10, 2012 4:03:00 PM

cool...murah pulak tu.

Wednesday, January 11, 2012 9:06:00 AM

salam,

selain kat JJ tu,kat tempat lain ada tak jual sticker tu?
bagus ada sticker tu..senang..

Wednesday, January 11, 2012 9:12:00 AM

@ibuafiqahhuzaifah
wasalam...tak tau lah kat tempat lain kat mana yang ada...dulu kat jj equine ada tau...skang dah takde dah...

Wednesday, January 11, 2012 11:54:00 AM

Aqilah Najla punya pun dah nak habis mot... sebab akak siap tampal kat buku sekolah dia... buku sekolah je dah nak dekat 35 buah... jenuh menyampul buku..

Monday, January 16, 2012 10:59:00 AM

ari dah ade kat bwh umah ko kak ... call masuk voicemail plak... alisha berak plak ... risau die nk melalak ... terus blah... la ni aku nk paksa pak diorg bw aku kak .... hehehe

Post a Comment