Saturday, January 7, 2012

Satu Aje Yang Aku Ada


hurmmm...haah, satu jek BE yang aku ada sekarang ni...tu pun tengah dok ligat running kat blog usang ni ha...jadilah kan...dari takd...satu pun satu...tunggu jadi ME..terus aku nak cash out...kesian kan...sepanjang tahun lepas, sekali pun tak pernah aku wat cash out...camner nak cash out kalu amaun yang dok ada lum cecah RM50 pun time tu...huhuhu...KESIAN!!!

nilah BE yang masih setia hingga ke hari ini...

sangat kenalah kan...irfan kan pengguna tegar susu Dugro tu..hehehe...

pepun mekasih nuffnang...

dengan pertanyaan, bila nak letak BE lagiii... :P

2 comments

Saturday, January 07, 2012 5:08:00 PM

Byk tu, be tu pon still running kt blog saya tp rm35 he huhuhu

Saturday, January 07, 2012 9:59:00 PM

ok gak tu ada satu, ayu dah lama dah abis..dok la tunggu nie..

Post a Comment