Friday, January 6, 2012

Stylo Mama Yang Menggoda


huhuhu..memang sangat menggoda...pertama kali nengok kat blog kak fieza..terus hati ni tergoda...lagi2 dengan warna pink nya itu...arghh...bikin penasaran ahhh bagi bf mak cam aku ni...walhal botol jek pung...ekekeke...

ni dia...aku pinjam gambar dari blog kak fieza jek senang...
aku dah buat market sebey dah...
10 botol regenya lebih kurang RM38.90
tapi ada web yang jual RM35
ada yang RM37
pepandailah kan, nengok mana yang murah...
sebab selalunya kan...kalu yang jual 10 pcs gini, aku suka divide kan regenya kepada 10 sebab nak nengok sebotol tu rege dia baper..murah ke mahal...gitu ar bila aku ni membeli...huhuhu...

sebab sebelum ni aku banyak guna botol cap JINGLE JUNGLE

dan yang paling murah tentulah botol cap BUMBLE BEE ni...sebab ada satu web tu selalu jual 10 pcs berharga RM33...maknanya satu botol hanya RM3.30 jek kan... 

cap AUTUMZ ni pun aku ada...tapi nengok time murah la baru aku beli....sesekali nak nengok gak pelbagai koleksi botol tu kan...hehehe...tapi idaklah buat AVENT sebagai koleksi... :p

dan cap SAFETY PLUS ni aku ada dua ketul jek...ni pun pemberian dari syana...kalu aku, memang aku tak beli la cap ni...sebab sangat mahal ok...2 pcs pun berharga RM8.90...kalu ada promotion pun regenya jatuh lebih kurang RM7 gitu...still mahal bagi aku...hehehe... 

moga impian aku untuk BF iris sampai umurnya 2 tahun BERJAYA...Insya Allah...moga dipermudahkan segalanya...amin...

12 comments

Friday, January 06, 2012 10:20:00 AM

hehee tak habis2 lagi penangan entry stylo mama yang menggoda...ari ni kak fieza ada buat sambungan entry tu...

nt nk bli bumble bee tu plk la...geram kan tgk botol comey..bikin penasaran..hahaa...

Friday, January 06, 2012 10:25:00 AM

wah comei2 je botol2 nie

Friday, January 06, 2012 10:35:00 AM

amek yg jungle² tu kak.. hehehe

Friday, January 06, 2012 10:35:00 AM

cute gile kaler pink
hehee

xpe beli hok mana pun..janji bleh tampung susu ko tu
hehehe

Friday, January 06, 2012 10:42:00 AM

ye la kak..botol sylo mama tu cantik..kalo nak beli skrg awal sangat tak ek??la ni baru nak masuk 17 weeks..(^_^)

Friday, January 06, 2012 10:43:00 AM

haihh..merota2 hati mak nak membeli jgk..tp awal sgt plk..

Friday, January 06, 2012 10:49:00 AM

@Fieza79
memang bikin penasaran kak..hahaha

@Anum
comel kan...bikin geram jek...sebab kaler pink punya pasal...hahaha

@mizzkechique
pe kata dik tina adiahkan tuk iris...hahaha

@syanasaid
cute kan...mana leh main beli jek weii..kena nengok rege jugak...

@.:Mama Dhia:.
akak rasa better ct senaraikan dulu barangan yang harus dibeli nanti..kalu ada impian dan niat nak bf kan bb tau...

@MrS. F!zA
eh awal apanya plak..beli jelah...pastu kasi kat akak... :p

Friday, January 06, 2012 11:05:00 AM

mesti boleh punye kak....akak dah ade pengalaman yg luas gituuuu......

menarik sume botol2 tu kan kak...bile tgk tersusun banyak dlm peti ais, cantik n bangga jek rasekan kak.....

insyaallah, impian akak akan terlaksana tu...

Friday, January 06, 2012 11:08:00 AM

CHAIYOK

Friday, January 06, 2012 11:15:00 AM

sume2 pon cumel2.....
moga impian jadi kenyataan.. ameen

Friday, January 06, 2012 11:15:00 AM

kita punya bumble bee je yg mampu. hahaha yg penting isinya kak.

Friday, January 06, 2012 11:16:00 AM

kemain korang duk penasaran erk.... hehehehe

Post a Comment