Monday, January 23, 2012

Teringin Nak Ke Cameron Highlands Kerana...


pertamanya sebab nak makan waffle yang sedap tu...
cehh...macam la kat sini takde kan...
tapi kat sana lagiii sedap...
bila tah nak p ni...

pastu teringin nak p petik buah stoberi  lagi...
tunggu sikit masa lagi la...
tunggu dak iris besar sikit...hehehe...

pastu teringin nak makan kimchan dan brokoli goreng sebenarnya...
nape sini susah sangat nak jumpa ek???
aneh sungguh...

dan yang terakhir sekali surelah teringin nak memborong sayuran kat KEA FARM tu...
erkk...cam la aku ni rajin benor nak memasak kan...hahaha...

hurmm...rindunya nak ke kameron lagi...
tapi cuti ari ni dok umah jelah...sob sob...

6 comments

Tuesday, January 24, 2012 1:20:00 AM

:).. kami baru jek blk dr CH

Tuesday, January 24, 2012 11:08:00 PM

@::NureeN::
giler jeles...huhuhu

Wednesday, January 25, 2012 9:01:00 AM

takpa..tak lama lg besaq la dak iris..leh la pi jenjalan kt kameren

Wednesday, January 25, 2012 10:41:00 AM

terus terang je la ko tengah boringkan...

Sunday, March 04, 2012 4:55:00 PM

ada satu lagi tempat yang tak kurang menarik dan pelik Gallery House of Magic Potions di Taman Royal Lily, Tanah Rata

Sunday, March 04, 2012 7:30:00 PM

ada satu lagi tempat yang tak kurang menarik dan pelik Gallery House of Magic Potions di Taman Royal Lily, Tanah Rata

Post a Comment