Wednesday, January 4, 2012

Wordless Wednesday-Beza Dulu Dan Sekarang


DULU...
masa memula dok kumpul stok...tak berapa nak meriah sangat...
tapi semangat harus kuat...
chaiyok...chaiyok...

dan...
SEKARANG...
alahaii...syukur atas rezeki kurniaanmu ini ya Allah.... 

eh ada jugak seketul butter...
tah bila tah nak buat kek lagi ni...
hehehe...

notadijariku: arghhh...perasaan berkecamuk...minggu depan dah stat keje ni...huwaa....

13 comments

Wednesday, January 04, 2012 11:12:00 AM

sonoknyer tgk stok susu die..rindu mase kumpul stok dulu

Wednesday, January 04, 2012 11:19:00 AM

alhamdullilah

Wednesday, January 04, 2012 11:27:00 AM

murah rzki iris....

Wednesday, January 04, 2012 11:32:00 AM

murah rezeki anak ko

Wednesday, January 04, 2012 11:33:00 AM

Dah boleh bukak kedai dah nie. Alhamdilillah.

Wednesday, January 04, 2012 11:34:00 AM

sgt jeles..skrg ni ada 2 pek susu je kat rumah aku...nampaknye terpaksa la aku beli formula...nak buat mcmane...hari ni pam tu cover esok...begitu la seterusnya

Wednesday, January 04, 2012 11:41:00 AM

meriahnya peti ais.. seronok tgk

Wednesday, January 04, 2012 11:49:00 AM

penuh satu peti...yang penting rolling betui2 jgn ter expired sudahh...rugi nak buang..kfieza ada 5-6 ketul ebm dlm storage plastik dh pun kena buang..sayangg huhuuu...

izan..kalo guna storage plastik lg jimat space tau...buat leper2..nmpk lg kemas tersusun...tp simpan lam botol lg nmpk best..nmpk cun je botol2 terbaring dlm fridge kan..heheee

Wednesday, January 04, 2012 12:36:00 PM

alhamdulillah, rezeki iris kan...

Wednesday, January 04, 2012 1:33:00 PM

alhmdullliah!

Wednesday, January 04, 2012 2:42:00 PM

perasaan plg tk best dalam hidup adalah nak mula kerja dan tinggal baby dengan orang..huhuhuh

Wednesday, January 04, 2012 4:11:00 PM

deep freezer kak...hehe

Wednesday, January 04, 2012 4:53:00 PM

wahhhh aku jeles...tak pe la...
nanti aku ngandung lagi nk bw enpanjang p dgr ceramah susu ibu ..bg die kesedaran ckit...

Post a Comment