Wednesday, January 18, 2012

Wordless Wednesday-N.I.P


Nursing In Public

sib baik ada nursing inner...yang banyak membantu...

notadijariku: ibu malu...tapi anak MAHU...huhuhu...

21 comments

Wednesday, January 18, 2012 8:09:00 AM

eza pon kadang2 nursing in public jek.xtahan anak asik melalak jek..sumbatkan ajek..hahaha..dulik org tgk..

Wednesday, January 18, 2012 8:11:00 AM

tulah eza...kadang kesian kat anak kan...

Wednesday, January 18, 2012 8:17:00 AM

geram tgok kaki baby yg debab tu....hehehe

Wednesday, January 18, 2012 8:20:00 AM

sy pun selalu gak menyusukan in public..tp selalu cover2 dgn tudung or towel..kalu ada org pndg2 buat bodo je..

Wednesday, January 18, 2012 8:22:00 AM

Suka tengok baby yg debab mcm ni...

Wednesday, January 18, 2012 8:23:00 AM

bam bam nye baby.. geramnya tengok..

Wednesday, January 18, 2012 8:40:00 AM

kagummmm!!!!

Wednesday, January 18, 2012 8:49:00 AM

kak ima guna tshirt yg leher luas/ berbutang je ...senang tak yah pakai nursing dress pun tak pe

sembunyikan pala adek dlm tudung ...hikhik

slamba je dlm kedai mkn org ramai ai sua nenen ke adek ...

Wednesday, January 18, 2012 8:53:00 AM

ala... dulu takde pun nursing inner tu... anak melalak... nursing room kat shopin mall pun takde lagi... jadi sumbat je la walaupun kat public... janji dpt tempat bole duduk selesa... tp masa tu mmg selalu pakai baju besar/longgar dan butang depan la... klu baju ketat susah nak selak2 ni... ;p

Wednesday, January 18, 2012 8:59:00 AM

Demi anak takpela ibu...

Wednesday, January 18, 2012 9:02:00 AM

akak...
kurus la..!
pe rahsia??
=P

Wednesday, January 18, 2012 9:03:00 AM

mula2 sorok2..
lama2.. ah, janji anak kenyang...
hihihi

Wednesday, January 18, 2012 9:24:00 AM

hehe..et pon selalu cenggini kak...belasah jek memana cerok..:p

Wednesday, January 18, 2012 9:35:00 AM

x kisah la kat mana pon, janji anak dapat kan.. kat parking beskal pon jadik.. hehe ibu mithali nieh..

Wednesday, January 18, 2012 9:55:00 AM

good job akak!!

tak perlu malu kak...byk dah kemudahan tuk bf mommy utk nip...ponco nursing ade, baju nursing ade, nursing room pun dah byk kat mall.....idup NIP!! he h ehe

Wednesday, January 18, 2012 10:05:00 AM

sy paham..kalau dlam situasi biasa kita akan MALU nak angkat baju depan org tapi bila ada anak kecil yg menyusu..MALU itu hilang.tp ada org yg tak paham :(

Wednesday, January 18, 2012 10:29:00 AM

alaa, blasah jek..skang ni baju nursing nih banyak..nangis jek sua ke mulut..abis cite..heheh

Wednesday, January 18, 2012 10:32:00 AM

sekarang ni keluar jenjalan NIP je..botol dah tak bwk..payah..hehee...

Wednesday, January 18, 2012 11:29:00 AM

bagusnye kak... hihiihh... bunga selalu nyorok dalam kete, tak pun cari surau.. sbb selalu pakai baju kecik2 mula la nampak sana sini klu nak bagi susu kat baby huhuhu

Wednesday, January 18, 2012 11:59:00 AM

org sekarang pun dah paham..hehe..

Wednesday, January 18, 2012 3:01:00 PM

senang ja...nak ja sua..sua ja nak..hahaha..ok la..aku pun kalau safiiy nak ja aku sua ja..tp tudung tuh bagi la labuh kan skit kan..

Post a Comment