Tuesday, February 28, 2012

Ada Apa Di GALLERIA?


tadi pagi aku p GALLERIA yang mana terletak bersebelahan dengan opis aku ni...
ni kira bangunan yang baru jugaklah beroperasi...
dalam Galleria ni ada pejabat² kerajaan seperti JKJR, MOSTI, ANGKASA dan beberapa pejabat kerjaan yang lain...
tapi yang bestnya ada jugak kedai² yang terdapat dalam Galleria tu...

yang aku perasan tadi ada PADI HOUSE...aku rasa cam restoran ke cafe ke, tah la..tapi nampak cam eksekutif jek...dan tapi lagi, lum dibuka lagi pun kedai ni...hehehe

pastu nampak ada BUTIK O'KIDZ ni...rasa aku sebelum ni butik ni ada kat ANJUNG sana... 

ada BUTIK M&M Collections...ni kedai jual baju kut... 

dan yang bestnya...ada pembukaan secara rasmi kedai kasut yang selalu aku p...
XES STUDIO la...
aku p tadi, tapi nengok takde lak design yang aku berkenan...so p cuci mata jelah kan... 

eh tak lupa jugak BUTIK TROPICANA LIFE...ni pun masih belum dibuka lagi... 

dan yang paling penting...
PUSAT KHIDMAT PELANGGAN TENAGA NASIONAL BERHAD pun ada di Galleria ni...rasanya berpindah dari Anjung ke sini kut...
betulkan kalu aku salah...

notadijariku: kan bagus kalu SOGO berpindah kat GALLERIA ni...
sure hari² aku menyogo time bos takde...hahaha...sempat lagi tu...ekekeke...

13 comments

Tuesday, February 28, 2012 1:44:00 PM

galleria ni kat kl ke?

Tuesday, February 28, 2012 1:57:00 PM

@Munnafendy
bukan kat kl dik...kat sebelah opis akak ni jek...kat putrajaya di presint 4 ni ha...hehehe

Tuesday, February 28, 2012 2:06:00 PM

BEST GILE WEI...
aku ni even opis atas mall tp mall aku xbest
mall org kaya2 kekdahnye
xbestt

Tuesday, February 28, 2012 2:17:00 PM

@SyaNa
rasa aku lagi best kalu sogo pindah sebelah weii...hahaha...bleh gitu???

Tuesday, February 28, 2012 2:26:00 PM

ada padi house ker?? sama cwgn ngan padi house yg cyberjaya ek..

baguslah... xyah sesusah gie sana. dia punyer chicken chop mmg terbaik tue.. huhu

Tuesday, February 28, 2012 2:27:00 PM

wahh syok laa..kat sebelah opis sy ni blum bukak lagik..bangunannye pun dah siap..klau bukak fastfood konfem meriah..

Tuesday, February 28, 2012 2:37:00 PM

kt mn ni kak? sebelah ppj tu ker??

Tuesday, February 28, 2012 2:37:00 PM

wah, lepas ni leh selalu g cuci mata.

Tuesday, February 28, 2012 2:53:00 PM

fuiyoo..mcm kt shopping complex dh kaedahnya..

Tuesday, February 28, 2012 3:09:00 PM

acey pasni ada port baru lagi la nk window suping n menyupingkan diri..cam menarik ja galeria nih..

Tuesday, February 28, 2012 3:47:00 PM

fuhh.. laju je engko ek! suke la tu kedai kasut peberet ko ade kat situ. ngeee

Tuesday, February 28, 2012 3:59:00 PM

ye ke tukar ..aku tanya dak opis slalu pi anjung ade TNB tu caw baru kot....meriah tu cam soppin complex...

Wednesday, February 29, 2012 8:44:00 AM

dah kompom mmg tnb tu bertukar ... iskh dak opis aku ni bg maklumat salah plak

Post a Comment