Thursday, February 2, 2012

Big Apple Punya Cerita


hurmm...dah lama tk makan Big Apple Donut ni kan...
rasanya sejak mengandungkan iris, sekalipun tak pernah makan...
ritu masa on da way nak amik kakak, teringat nak beli BA ni..
so menyinggahlah aku kat Alamanda itu...
beli jek apa donut yang nak dan nampak sedap, terus pecut p amik kakak...
amik lambat sikit mulalah bising mulut si anak tu...huhuhu...

nilah perisa yang aku amik ritu...
skang 6 ketul pun dah berharga RM13.50 kan...
kakak sangat suka yang ada coklat tulah...abis comot² dia makan..
dan bising mulut aku memarahi si anak...huhuhu....


semalam p jj cheras selatan sana...
nampak JCO punya donut...
rasa cam nak beli, tapi tak terbeli...
naper ek...hurmm...

notadijariku: tetiba jadi lapar...

11 comments

Thursday, February 02, 2012 8:54:00 AM

patotla semlm snyp je.. ngaaaa..donut punye psl.. hahaha

Thursday, February 02, 2012 9:06:00 AM

@mizzkechique
hehehe...semalam wilayah kan coti...:p

Thursday, February 02, 2012 9:08:00 AM

ni yg buat nak makan donut bigapple nie

Thursday, February 02, 2012 9:18:00 AM

JCO pon best gak kak...eza suke jugak..

Thursday, February 02, 2012 9:18:00 AM

ada org kata JCO lagi sedap dari BA... akak... dedua akak layan... sama je sedap... sampai dah takmo pegi kat DD... ;p

Thursday, February 02, 2012 9:21:00 AM

@atty's
jomlah kakty...berjemaah...teringin nak makan lagi ni...hehehe

Thursday, February 02, 2012 9:22:00 AM

@♥mama eza♥
tulah tu...jco pun sedap...sama jek rasanya kut...

@ejaMaria
hahaha, saya sebelah mata pun tak pandag DD tu kak...ekekek

Thursday, February 02, 2012 9:30:00 AM

my peberet too selain secret resepi...

Thursday, February 02, 2012 10:17:00 AM

aku anak branak tak penah mkn BA ni ... mahai ...huhui

Thursday, February 02, 2012 10:17:00 AM

aku anak branak tak penah mkn BA ni ... mahai ...huhui

Friday, February 03, 2012 9:31:00 AM

ahahaha, huye dah dpt mkn big apple. so far big apple lbh best drpd Jco. yummy-yummy. tak boleh mkn selalu, kopakkkk.

Post a Comment