Monday, February 27, 2012

Bundle Pun Ok Apa


ok, lupakan kejap kisah sedih...nak citer sal menda lain plak...
ari khamis lepas kan gaji...pastu kena plak ada jualan puspanita di lobby opis ni...
aku cam biasa jam 12 kuar p amik kakak...pastu nengok kat lobby ada jualan...terus kol opismate suh tunggu aku pulang jap nak ajak dia p jualan...
dengan satu alasan mau cari suar bundle tuk irfan...
ekseli dah lama mencari...sebab irfan ni kan saiz badan dia agak besar...so kalu beli suar terutama pants tu kena saiz besar dari umur dia...kadang kena amik saiz tuk budak 5 tahun punya...
so senang citer cari bundle la...ada 2-3 helai pants yang aku beli cap BABYKIKO kat jj tu, tak muat dah dipakai oleh dia...walhal saiz XL tu...saiz double XL mana nak ada kan...
so terus niat nak cari bundle...
aku bukan jenis double standard punya mak...
pakai hok pasar malam pun ok...
nak² yang bundle...lagiiiiii la ok...brand tak perlu sangat tuk anak² yang nak membesar ni...
hehehe...

so kebetulan time jualan tu ada satu brader ni jual bundle for kids...hati mak berbunga riang la...
amik ko sekali 4 helai pants aku belikan tuk dia...
sib baik sehelai hanya RM5 jek...hehehe...
eh bundle pun ok per...kualiti masih bagus lagi...
aler, aku tau, ada yang alergik sikit ngan bundle ni kan...tapi tidak pada aku...hahaha....

aku beli 4 helai...yang kat bawah ni 3 helai jek kan...

sebabnya satu lagi dah dipakai oleh mat irfan...
wat pakai basahan jek pun tuk ke taska...
pakai bundle pun, nampak masih macho lagi bang...hehehe...

keterangan gambar di bawah
seluar bundle : RM5
baju : RM8
beli masa jualan... :p

kalu ada lagi murah, sure aku borong punya...hehehe...
aler, tuk pakai hari² jek pung...
kalu branded sangat, segan plak nak lenjan kan...hahaha...

notadijariku: rasanya khamis ni ada jualan lagi dak...mau cari shawl RM5 kaler kuning lor...

13 comments

Monday, February 27, 2012 2:25:00 PM

klu tak silap aku sok n lusa ade jualan kat bwh ofis aku..maila..hehehehe..

Monday, February 27, 2012 2:26:00 PM

sok lusa ada jualan kt MOA..hehhe..

Monday, February 27, 2012 2:29:00 PM

seb baik la fahim je nis meninggi je ... so tak dak la aku ssh hati hehehe

Monday, February 27, 2012 2:30:00 PM

bundle pun kalau pandai pilih boleh dapat branded dan cantik dgn rega yang murah.anak lelaki masa kecik2 dulu sy suka gi baby bundle kat senawang.

Monday, February 27, 2012 2:31:00 PM

emm suping jgn tak suping...
bulan nih byk lak komitmen bayaran..ngan cukai pintu la...bil2 la..haish kena cut bajet suping

takpa aih..irfan still macho..:P

Monday, February 27, 2012 2:41:00 PM

bundle2 still nampak cantik lagi...

Monday, February 27, 2012 2:47:00 PM

baju sama cam anak lynn lah

Monday, February 27, 2012 3:24:00 PM

ok je kut.. balik basuh je la.

Monday, February 27, 2012 3:28:00 PM

dhia pun banyak gak baju bundle.. kalo kene gaye, leh pakai jalan2 jugak..yg penting pandai pilih..

Monday, February 27, 2012 3:46:00 PM

bundle2 pun hokey~

Monday, February 27, 2012 3:56:00 PM

janji selesa...

Monday, February 27, 2012 4:23:00 PM

baju bundle klu pandai pilih masih elok cantik cam baru...sya pun utk basahan beli baju pasar malam jer...klu nak btul2 branded,,,payah la klu gaji somi istri biasa2 jer...lain la klu ade side income

Tuesday, February 28, 2012 8:43:00 AM

kalau g kt jualan tu aku akan cari yg RM5. tak kisah la yg bundle ke tak bundle ke. janji RM5 utk pakai basahan.

skrg bju tak bundle dh rm8.. suar sedap pun dh rm6 haha

Post a Comment