Thursday, February 2, 2012

Hanan Nur Insyirah


hurmm...dah lama tak bercerita sal anak dara nan satu ni...
sejak ada 2 anak dara sunti ni...aku banyak citer pasal HNI3 berbanding HNI1 kan...
hehehe...bukan per, dah besar kadang cam takde pe nak diciterkan...
walhal banyak...tapi malas...
tapi rini nak citer la...sian plak kat dia...kang dia beso sok, bila dia jumpa blog aku ni, nengok sikit jek citer sal dia...kecik ati plak kang... :p
dulu masa dia baby lagi, aku lum ada blog sendiri...
so jarang bercerita sal kakak dalam ni...
tahun ni pada bulan 5 nanti, umur kakak akan genap 5 tahun...
sedar atau tidak dah besar anak dara aku ni...
eh memanglah dah besar kan...usia perkahwinan pun dan jejak 6 tahun...
huhuhu...
tahun ni kakak berseTADIKA di TADIKA ISLAM AL-HIDAYAH sana...
dari jam 8 pagi hingga 1230tengahari jek...
lepas tu aku amik anto ke taska adik² dia...dok transit kat sana...
senang sikit...time balik angkut jek ketiga3 mereka itu...

hurmm...insyaAllah tahun depan aku ingat nak anto ke PRA SEKOLAH...
ada sesiapa tau, bila kah masanya nak apply online untuk masuk pra sekolah ni ek??

gambar kakak di pagi hari...
bertudung anak dara aku ni...kata tadika islam kan...

ok ni gambar cerah sikit...
tapi kejap jek bertudung tu...
masa aku amik tengahari ni kang...sure ilanglah tudung dia tu...
takpelah, slow² la ajar kan...
budak² kalu paksa kan, lain jadinya...
sahkan orang tua nak dipaksa lagi susah...huhuhu...


uniform tadika lum dapat lagi....kata cekgu dia ujung bulan Jan lepas...tapi lum dapat lagi...
so buat masa skang uniform dia hanyalah seluar track kaler itam/blue black...t'shirt putih dan kain tudung putih....so far seluar track ada 4...tshirt ada 5 helai...dan tudung ada 4 helai....senang nak pakai hari² kan...omaknya bukanlah rajin benar...banyak komitmen lain...ate anak dah ada 3...huhuhu...

ni gambar kakak masa dia kecik² dulu..
tak jauh bezanya kan..sama jek sampai ke besar...

bila nengok anak dah makin membesar...mulalah gatal nak berANAK KECIL lagi...ishh...bagilah aku bernapas dulu...hahaha...
ada hati tuuu...

8 comments

Thursday, February 02, 2012 10:33:00 AM

si kakak lbh kurang dak iris.. hehehe

Thursday, February 02, 2012 10:35:00 AM

OLOLO...tomey kak...suke tgk budak2 pakai tudung nie...nampak muke bulat montok hah heheeheheh.......

kak, aku suke la kak tang beranak kecil tu kak.....jom kak! ahahaahah

Thursday, February 02, 2012 10:36:00 AM

ambaoi2 ... dah ade plan kak ??

selasa ari tu amik alisha nampak budak gebu bambam tu ... tgh minum susu ngamuk sbb tok mek die letak die kejap nk amik alisha ... hahaha mrh sgt susu tak dpt...

Thursday, February 02, 2012 11:52:00 AM

erk!!! da nk menambah ker???? hebat laaaaaa.. .. sy pun stop 5 tahun dulu haahahah...

Thursday, February 02, 2012 12:47:00 PM

Kakak mata bulat...sape jer yg sepet mcm ko

Thursday, February 02, 2012 2:29:00 PM

daftar Prasekolah start 1 Mac hingga 31 ogos 2012 untuk prasekolah dan tahun 1 sesi persekolahan tahun 2013.. marilah kite ramai2 mendaftar yer....

Thursday, February 02, 2012 6:48:00 PM

uihhhh, potostat.. =)

Thursday, February 02, 2012 6:48:00 PM

uihhhh, potostat.. =)

Post a Comment