Wednesday, February 29, 2012

Jatuh Cinta Dengan Tupai Yang Comel


itu hari...aku ada order 15 biji botol baru dari JINGLE JUNGLE...
demi untuk melengkapkan perjalanan BF aku ni...
walhal aku tamak kan...pantang nengok ada botol BPA free yang baru...hehehe
12 botol berharga RM38 (sangat murah...) korang bahagilah sendiri satu botol berharga berapa ringgit kan...
dan 3 botol berharga RM10
semuanya kerana tupai yang comel...eh comel ke...

comel kan...baik korang kata ye...hahaha...

dan semuanya telah selamat ditampalkan sticker nama si pemilik...
HAYFA' NUR IRIS...
sticker tu aku buat kat SINI...

ni gambar design lama...

aku suka botol cap JJ ni sebab botolnya gemuk² comel ahh...hahaha...

notadijariku: ngan tupai pun leh kata comel... :p

14 comments

Wednesday, February 29, 2012 1:46:00 PM

kite pun suke sbb murah tapi yg tak best nye kepala dia ketat sket dgn corong pam spectra3..tu pndpt kite la..

Wednesday, February 29, 2012 2:05:00 PM

tupai itu comel!!!

Wednesday, February 29, 2012 2:22:00 PM

dik... sticker tu tempah ye? kalau basuh botol tu x tertanggal ke nanti?

Wednesday, February 29, 2012 2:23:00 PM

dik.. sticker tu tempah ye? kalau basuh botol tu tak tanggal ke sticker tuh?

Wednesday, February 29, 2012 2:24:00 PM

@mama SyiRaz
owhh sticker tu tak tempah...tapi buat kat jj cheras selatan sana...rm10 untuk 100pcs...dia waterproof..basuh tak tertanggal pung...

Wednesday, February 29, 2012 2:24:00 PM

@*azni*
ye betul...tapi sebab ia gemuk dan bulat...maka ianya comel...hehehe

Wednesday, February 29, 2012 2:33:00 PM

ah ah...comel2 n murah...ok la beli banyak2...

Wednesday, February 29, 2012 2:41:00 PM

aduiiii comel ah botol ni sbb gemuk..bilalah cik kangaroo nak smpi ni..tk sbr mau memiliki..

Wednesday, February 29, 2012 2:48:00 PM

botol2 yg comey aih..

Wednesday, February 29, 2012 2:49:00 PM

dah tukar yek botol nyer..comey..dah lame xbeli botol

Wednesday, February 29, 2012 3:30:00 PM

aku dengki ngan ko kak ....

Wednesday, February 29, 2012 4:09:00 PM

iyer kak izan..sangat cumel..saye pun dah meiliki 15 botol..thanks to akak jugak perkenalkan website itu..

Wednesday, February 29, 2012 7:10:00 PM

jeles....

huk huk

Thursday, March 01, 2012 4:52:00 PM

Botol little caliph heaven pon comel giler.....

cer tgk sini: http://www.littlecaliphheaven.com/search/label/Breastmilk%20Storage%20Solution

Note: iklan x berbayar.

Post a Comment