Thursday, February 9, 2012

Jualan Puspanita Di Kala Tengah Bulan Yang Meruncing


hurmm...masa on da way nak amik anak dari tadika tadi...aku nengok ada jualan kat bawah opis aku ni...di lobby la kekdahnya...bagus gak, leh jalan² cari makan kan...nak membeli tu idaklah...sebab di tengah bulan yang agak meruncing ni, kewangan pun makin susut...kenalah berjimat dan cermat...lagi 2 minggu baru gaji berikutnya kan...kang ada silap hari bulan kang, ikat perut kang...huhuhu....

tapi aneh la, naper lak ada jualan kat sini ek...angin baru kut...sebelum ni di opis seberang jek...
katanya jualan ni ada dalam 2 minggu sekali kut...hurmm...entahlah...aku tak menjual so tak amik port sangat...hehehe...yang aku amik port kalu duit tengah banyak... :p

masa sibuk dok cuci mata tu kan...aku terperasan kan seorang pelakon...kalu tak silap aku nama dia SHAHRUL kut...dulu dia selalu gak berlakon masa era 90 an dulu...skang pun ada gak dia berlakon...tu pun jarang² la...minggu lepas masa jualan kat opis sebelah ada gak aku ternampak dia...dia temankan isteri dia jual segala macam beg rasanya...

ha, ni dia pelakon yang aku maksudkan itu...SHAHRULZAMAN kan nama dia...

pastu aku paksa opismate aku bergambar ngan shahrul dan isteri dia... 

hurm...aku segan nak bergambar bersama sebenarnya...huhuhu...

kalu aku tak silap, wife si shahrul ni pun pelakon gak...
selalu berlakon drama DILEMA Wanita rasanya...ingat² lupa dah aku ni... 

layankan aja...janji ada bukti penggambaran...hahaha... 

peramah gak bang shahrul ni...takdelah penyombong tak bertempat kan...sib baik dia mau bergambar ngan kami² ni...ekeke...sempat mak ni tau...hahaha...

owhh...baru aku tau...si shahrul ni rupanya abang kepada pelakon ALONG KAMALUDIN tu ek...alahaii...nampak sangat aku ni peminat suam2 kukucagu jek..lalala

notadijariku: haih...lambatnya gaji...aku dah aim CD baru ni...smiley bumz...datanglah...hehehe....

18 comments

Thursday, February 09, 2012 2:07:00 PM

mantap nye mak iris ni .... huhuhu

laki bini pelakon pastu jual beg ... wahhhhh

Thursday, February 09, 2012 2:08:00 PM

klu tgk muka tau...tp tang nama tuh x igt..hehe

oHHh...sharul nama dia..=)
encem~~

Thursday, February 09, 2012 2:09:00 PM

dl minat giler dgn pelakon laki tu.. sbb rsnya dia ensem even kuwus.. hahaha

Thursday, February 09, 2012 2:10:00 PM

lp lak..ni la abg/adik kpd along kamaludin..

Thursday, February 09, 2012 2:41:00 PM

mesti dlm hati dia berkata...aler bergambo jer ke...takmo beli ke...ehehe (rasa2 ada tak dia berperasaan begitu)


puspanita salah time betul..dah la jarak gaji tu jauh kan...aku suka beno gi jualan2 ni

Thursday, February 09, 2012 2:50:00 PM

bini die eh?? baru ku tahu.. huhuh... aku rasa die skang byk mengarah drama la..

Thursday, February 09, 2012 2:57:00 PM

aku br tau tu bini dia
hehee
td yg laki tu dulu2 aku suke gak tgk dia
muke jambu

aauuwwwww

Thursday, February 09, 2012 2:57:00 PM

aku br tau tu bini dia
hehee
td yg laki tu dulu2 aku suke gak tgk dia
muke jambu

aauuwwwww

Thursday, February 09, 2012 3:04:00 PM

A'AH BETUL la tu kak, due2 ni pelakon kan...oo dieorg ni dah meniaga plak yeak...bagus2.....

Thursday, February 09, 2012 3:10:00 PM

x ajak pong ..

Thursday, February 09, 2012 3:10:00 PM

ahh abg si along tuh..
wei ko xbli enbeg dia ke??

Thursday, February 09, 2012 3:26:00 PM

oo shahrul kenal2..hensem la dia kt luar..walaupun dh tua tp masih hensem.:)..oo tuh bini dier yer..aku rasa bini dia pun selalu gak belakon..

lor awat la pi jual masa orng tak dak gaji..msti kurang sambutan kan..

Thursday, February 09, 2012 4:44:00 PM

ooo nama dia shahrul ker?.. huhu masz lagik la x tau nama dia...

Thursday, February 09, 2012 7:15:00 PM

oooo..suami isteri ye depa niii..

Friday, February 10, 2012 2:37:00 AM

perghhh... untungla!!! hehe...


ppsssss... poket sy pun tgh brape keping je note yg tinggal... hari2 sarapan biskut mayat jer cecah milo huhu...

Friday, March 09, 2012 12:35:00 PM

laaa adik beradik along tu ke.. padan la dua2 kurus je..

psttt!!! jeles tau tgk akak kurus je huwaaaa

Wednesday, July 11, 2012 4:49:00 PM

dorang baru je kawen kot...sbb sebelum wife dia sheri namanya..

Wednesday, July 11, 2012 4:53:00 PM

dulu si shahrulzaman ni kawen dgn sheri, anak sedara P. Ramlee..ada tiga org anak lelaki. Dilla ni wife baru kot sbb dia dah cerai dgn first wife dia.

Post a Comment