Wednesday, February 29, 2012

Tidur Nak Bertepuk


hurmm...malam ni tetiba aku rajin mengonlinekan diri kan...ekseli nak rehatkan paler otak ni...aku sebenarnya tengah buat satu assignment...tapi tetiba jadi blur..tu aku online kejap...tengah dok sibuk online, anak bujang datang...minta tepuk sebab dia nak tidur...beselah dia, selagi tidur malam tak bertepuk, tak bersentuh, susah la jugak nak lena...tapi kalu dah kena susu sebotol, sure lena punya...huhuhu...fiil anak2 semenya lain...

tapi kata supermak kan...sambil menepuk sambil menaip ni...hehehe....

ok get to go...hajat nak siapkan assignment malam ni sebab member dah nak submit tak lama lagi...tapi tapi tapi, disambung esoklah...sebab buat assignment ni aku benar2 perlukan ketenangan...huhuhu...

babailah semua kengkawan...jumpa esok...

notadijariku: esok khamis...hari batik...sib baik dah siap gosok baju batik kaler ijau tudung kuning...boleh...hahaha....

2 comments

Thursday, March 01, 2012 8:58:00 AM

tido nk bertepuk ya..irfan2 ..dh la montot besaq..hehe..manja lagi tuh..abang nih..

wey asaimen apa nih..? cee citer

Thursday, March 01, 2012 9:21:00 AM

assignment tu artikal pasai BF ke tu ???hehehe

betui lain anak lain peel nye ..fahim suka aku peluk die ... nk tido je nk amma =mama

Post a Comment